Glamour's coverster Monica Geuze over stemmen, politiek en leven in coronatijd

"Je hebt dat stemrecht, doe er alsjeblieft iets mee"

De nieuwe Glamour staat volledig in het teken van all things politics, want half maart mogen we weer naar de stembus. Coverster Monica Geuze neemt je mee in haar overwegingen en de zoektocht naar haar keuze. Maar mensen beïnvloeden in hun stemgedrag wil ze niet. “Jonge meiden moeten zelf nadenken.”

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Monica Geuze interview

In een exclusieve Q&A vroegen we Monica het hemd van het lijf over haar leven in coronatijd, politiek en stemmen. “Je hebt dat stemrecht, doe er alsjeblieft iets mee. Het is helemaal niet verkeerd om je een beetje te verdiepen in de huidige politieke situatie. Draag jouw steentje bij!” aldus de 25-jarige vlogger. “Ik heb weleens een vriendinnetje gehad, die zei: ‘Wat heeft het nou voor zin als ik stem? Er zijn zoveel stemmen, mijn stem maakt echt niet uit.’ Naaah, dan ben je toch niet goed? Dat vind ik echt niet normaal.”

Bestel hier Glamour's VOTE-issue

Welke wet er per direct afgeschaft moet worden: “Ik vind dat echt insane”, wat Monica écht niet vindt kunnen en welke realistische verandering ze zelf zou doorvoeren, zie je in de video hierboven. Enne, ze verklapt ook meteen hoe ze wil dat men haar herinnert (spoiler: niet als een “saai wijf”).

Glamour's VOTE-issue

Het hele interview met Monica en het interview met Monica en demissionair vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge lees je in Glamour's VOTE-issue. Nieuwsgierig geworden naar ons bomvolle januari-issue, maar geen zin om de deur uit te gaan? Je bestelt 'm hier online! Wil jij iedere maand het leukste blad van Nederland op je deurmat krijgen? Meld je dan aan als abonnee, en mis nooit meer een editie van Glamour. Extra leuk: als je het nieuwe nummer online bestelt, ontvang je twee exclusieve Glamour mondkapjes. Op deze mondkapjes staan de teksten ‘VOTE’ en ‘VOTED’, zodat ook jij iedereen kan overtuigen om te gaan stemmen. Let op: de exclusieve mondkapjes worden apart nagestuurd nádat jij je bestelling hebt geplaatst.

Glamour
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Talking points