Met ijzersterke argumenten laat 3FM-dj Herman Hofman maar weer eens blijken dat #MeToo nog steeds nodig is.

3FM-dj Herman Hofman spreekt zich uit over #MeToo nadat zijn vriendin werd lastiggevallen

Een krachtig betoog

Dinsdag vierde 3FM-dj Herman Hofman de verjaardag van zijn vriendin samen met vrienden in Rotterdam. Herman ging eerder naar huis, omdat hij bekaf was. Achteraf gezien heeft hij daar spijt van, omdat zijn vriendin nadat hij weg was drie keer door mannen is lastiggevallen. Met ijzersterke argumenten laat Hofman maar weer eens blijken dat #MeToo nog steeds nodig is. 

Een geëmotioneerde dj
Herman schetst eerst de situatie: "Een paar uur later kwam mijn vriendinnetje thuis, huilend. En dat vond ik erg. Eerst was ze in haar kont geknepen. Daarna greep een man vol in haar kruis onder haar jurkje. Ze was er klaar mee en ging naar huis. Onderweg naar huis stopte een auto voor haar auto, waarna mannen uitstapten en zeiden dat ze haar er alleen door zouden laten als ze hen een kusje gaf," aldus de zichtbaar aangedane dj in zijn programma, waar ook beelden van zijn: 

Een sterk betoog
Vervolgens slaat hij de spijker op zijn kop: "Ik weet niet waar ik moet beginnen. De hele #MeToo-discussie is inmiddels op zijn eind, maar volgens mij moeten we niet vergeten waar die hele discussie nu eigelijk over gaat. En dat is dat er nog steeds mannen op deze wereld zijn die een gaatje in hu hoofd hebben, een bord voor hun kop."

En zo is het
Hij vervolgt: "Zolang het nog steeds zo is dat vrouwen niet uit kunnen gaan zonder het risico te lopen dat ze lastig worden gevallen, hebben we nog wel een gesprek te voeren. Laten we met elkaar afspreken dat we dit onthouden en later aan onze kinderen vertellen dat dit niet de bedoeling is. En dat als je zoiets ziet, je ingrijpt. "

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten