Eind juni plaatste Aaron Armstrong, de vriend van Sophie Gradon bekend van Love Island, een bericht op Facebook waar iedereen stil van werd. Hij liet aan de wereld weten dat zijn 32-jarige vriendin was overleden. Nu, nog geen drie weken later, is ook Aaron overleden.

Aaron Armstrong (25) overlijdt 3 weken na zijn vriendin Sophie Gradon uit Love Island

Enkele uren daarvoor deelde hij een emotioneel bericht op social media

Eind juni plaatste Aaron Armstrong, de vriend van Sophie Gradon uit Love Island, een bericht op Facebook waar iedereen stil van werd. Hij liet aan de wereld weten dat zijn 32-jarige vriendin was overleden. Nu, nog geen drie weken later, is ook Aaron overleden. 

Groot gemis
"Ik zal je prachtige lach nooit vergeten. Ik hou zo ontzettend veel van je schatje. Jij bent mijn wereld, voor altijd," schreef Aaron 21 juni op Facebook. Ook daarna volgden nog veel emotionele social media posts over zijn overleden vriendin.
Emotioneel bericht
Gisteren nog plaatste Aaron een foto van hemzelf met Sophie met de tekst: “Ik zou willen dat ik je de hele dag kon knuffelen. Ik mis je zo erg, Sophie. Er gaat geen minuut voorbij dat ik die mooie glimlach van jou niet voor me zie. Alle dagen die we samen waren, waren geweldig en ik wil ze terug. Ik hou van je prinses.”
Nog meer verdrietig nieuws
Enkele uren daarna werd Aaron’s lichaam gevonden in zijn appartement in Engeland. Zijn familie zegt tegen de Engelse krant The Sun dat ze er kapot van zijn. De politie gaat niet uit van een misdrijf. 

Bekende vriendin
Aaron’s vriendin, de 32-jarige realityster Sophie Gardon, overleed op 20 juni. Engelse media spreken over zelfdoding. Sophie werd bekend door haar deelname aan het programma Love Island in 2016 en haar titel als Miss Groot-Brittannië in 2009. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten