Een tweede actrice heeft Ed Westwick zojuist beschuldigd van verkrachting. Voormalig actrice Aurélie Wynn schrijft op Facebook wat er is gebeurd

Ed Westwick voor de tweede keer beschuldigd van verkrachting

Voormalig actrice Aurélie Wynn schrijft op Facebook wat er is gebeurd


Een tweede actrice heeft Ed Westwick zojuist beschuldigd van verkrachting.

Net als actrice Kristina Cohen, heeft voormalig actrice Aurélie Wynn een lang Facebook-bericht gepost waarin ze schrijft wat er is gebeurd.

Aurélie Wynn vertelt dat ze in 2014 met Ed Westwick mee ging naar het landgoed dat hij destijds huurde. Ze was samen met een vriendin, die toentertijd een relatie had met Eds huisgenoot.  

Slaapkamer
Na een nacht feesten ging de groep om 5 uur 's morgens naar bed. Aurélie schrijft dat Ed zich aan haar op drong, hij haar met zijn volle gewicht naar beneden duwde waardoor ze geen kant meer op kon. Ze weigerde meerdere malen, maar Ed scheurde haar badpak kapot.

Toen hij klaar was, belde ze een vriendin om te vragen haar op te komen halen. "Het meisje met wie ik naar het landgoed kwam, was verdwenen zonder iets te zeggen. Ik had nauwelijks bereik op mijn telefoon en Ed lag inmiddels knockout in bed."

Bekend maken
Haar toenmalige vriend Mark Salling, een acteur uit de serie Glee, geloofde haar niet toen ze over het voorval vertelde en verbrak de relatie. Vrienden van Aurélie Wynn adviseerden haar ook om haar mond te houden, voor het geval ze in de media over zou komen als iemand die over Westwicks rug aandacht zou zoeken. 


Dinsdag deed actrice Kristina Cohen haar verhaal op Facebook. Ed Westwick plaatste kort daarna een bericht op Instagram waarin hij schreef Kristina niet eens te kennen en nooit iemand te hebben verkracht.

De politie van Los Angeles is een onderzoek gestart naar de Gossip Girl-acteur. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten