Niet alleen Ed Westwick heeft inmiddels gereageerd op de beschuldigingen van verkrachting tegen hem, ook zijn vriendin Jessica Serfaty.

Ed Westwicks vriendin Jessica Serfaty reageert op beschuldigingen tegen haar vriend

"Bullshit"

Een tweede actrice heeft Ed Westwick gisteren beschuldigd van verkrachting. Net als actrice Kristina Cohen, heeft voormalig actrice Aurélie Wynn een lang Facebookbericht gepost waarin ze schrijft wat er is gebeurd. Niet alleen Ed heeft inmiddels gereageerd op de beschuldigingen, ook zijn vriendin Jessica Serfaty.

Verdedigen
Het 26-jarige Amerikaanse model neemt het via verschillende social mediakanalen op voor haar 30-jarige vriend. Allereerst plaatste Jessica een bericht op Twitter. "Ik ken je, ik ken de waarheid. Mijn hart huilt. Ik hou van je lieve, zachtaardige ziel. Ik zegen je."

Vervolgens plaatst ze een dubbelzinnige foto op Instagram waarop groot staat "Bullshit": 
En gisteravond nog een foto met bijschrift "The ability to observe without evaluating is the highest form of intelligence":
Reactie
Jessica neemt het op voor haar vriend. Jessica en Ed begonnen begin dit jaar met daten en zijn sindsdien onafscheidelijk. Ze hebben zelfs matching tattoo's

Eerste beschuldiging
Dinsdag deed actrice Kristina Cohen als eerste haar verhaal op Facebook. Ed plaatste kort daarna een bericht op Instagram waarin hij schreef Kristina niet eens te kennen en nooit iemand te hebben verkracht.

En de tweede..
Donderdag schreef voormalig actrice Aurélie Wynn op Facebook wat er is gebeurd. Aurélie vertelt dat ze in 2014 met Ed mee ging naar het landgoed dat hij destijds huurde. Ze was samen met een vriendin, die toentertijd een relatie had met Eds huisgenoot. Ook op die beschuldiging reageerde Ed: 

De politie van Los Angeles is een onderzoek gestart naar de Gossip Girl-acteur. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten