Ed Westwick is al door drie vrouwen beschuldigd seksueel misbruik (waaronder verkrachting). Zijn ex-vriendin en ex-Gossipgirl-collega Jessica Szohr reageert op de aanklachten.

Ex-vriendin en ex-collega Jessica Szohr reageert op de aanklachten tegen Ed Westwick

"Ed heeft het erg moeilijk," zegt Jessica in een interview

© Getty Images

Sinds 6 november wordt Gossip Girl acteur Ed Westwick verdacht van seksueel misbruik. Drie vrouwen deelden hun verhaal op social media. Ed ontkent de verhalen stellig, vriendin Jessica Serfaty staat achter 'm. Ex-vriendin en collega tijdens Gossip Girl, Jessica Szhor, reageert nu ook op de beschuldigingen. 

Jessica Szohr
We kennen haar allemaal als Vanessa in Gossip Girl die onder andere een relatie had met Nate. Privé had ze echter twee jaar lang verkering met Ed Westwick. In een interview met de Amerikaanse Cosmopolitan krijgt Jessica verschillende vragen over haar ex voorgeschoteld.

Waar of niet
Jessica's reactie: "Ik ken Ed al jaren en weet hoe geweldig hij is, en ik denk niet dat hij ooit iemand in zo’n positie zou brengen," aldus Jessica. "Als je me vraagt of ik denk dat hij dit zou doen, is mijn antwoord nee. Maar was ik erbij? Nee."

Moeilijke positie
In het interview wordt duidelijk dat Jessica haar vriend niet wil afvallen, maar ook de vrouwen die naar voren zijn gekomen serieus wil nemen:

"Ik kan over allebei de kanten van het verhaal niet zeggen of het waar is of niet. Ik hoop dat het niet waar is, maar ik voel mee met alle mensen die in zo'n situatie belanden, met alle vrouwen die daarmee moeten dealen en met alle situaties van seksuele intimidatie die waar zijn."

Complexe situatie
Jessica benadrukt hoe lastig en gevoelig de situatie is:

"Ik ben blij dat er aandacht wordt besteed aan vrouwen die slachtoffer zijn van seksuele intimidatie. Maar ik denk ook dat het een gevoelig, gek iets is. In sommige gevallen komt de waarheid helemaal niet naar boven. Dan vraag ik me af waarom mensen die verhalen verzinnen. Vooral omdat dat niet eerlijk is tegenover de vrouwen die wel echt slachtoffer zijn en zoiets heftigs meemaken."

De reactie van Ed Westwick
Jessica heeft Westwick gesproken en vertelt ook over zijn situatie op dit moment. "Hij heeft het erg moeilijk. Hij wordt beschuldigd van iets wat hij zelf publiekelijk ontkent. Zijn show is afgelast. Hij hoopt dat de waarheid alsnog uitkomt en de hele zaak daarmee afgedaan is."

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten