De 22-jarige Sahar Tabar uit het Iraanse Teheran heeft een levensdoel: zo veel en zo snel mogelijk op haar idool Angelina Jolie lijken.

Sahar (22) valt 40 kilo af en ondergaat 50 operaties om op Angelina Jolie te lijken

De Iraanse vrouw gaat ver voor haar doel

© Getty Images

De 22-jarige Sahar Tabar uit het Iraanse Teheran heeft een levensdoel: zo veel en zo snel mogelijk op haar idool Angelina Jolie lijken. Ze gaat niets uit de weg om dit te bewerkstelligen. Inmiddels is ze veertig kilo lichter en -volgens de media- vijftig operaties verder. Zo ziet Tabar er nu uit:

Ter vergelijking, een foto van Angelina: 

Ze gaat ver, heel ver
De Iraanse vrouw gaat ver om op de 42-jarige Amerikaanse actrice te lijken. Volgens Turkse media is er inmiddels flink aan Tabar gesleuteld. Zo zag Tabar er eerst uit (of in in ieder geval eerder in haar transformatie-proces): 

Het houdt de gemoederen bezig
Met 272.000 Instagramvolgers houden veel mensen de makeover van Tabar in de gaten. Echter, veel volgers maken zich zorgen om de gezondheid van de 22-jarige vrouw. Een paar van de reacties: 'ongelofelijk dat een plastisch chirurg hier verantwoordelijk voor is', 'dit is doodzonde', 'onmenselijk' en 'je ziet er ziek en lijkbleek uit'. 

Nog niet klaar
Naar eigen zeggen is de Iraanse nog niet klaar met haar transformatie. Ze gaat door totdat ze, voor haar gevoel, zo veel mogelijk op Angelina lijkt. Of dat verstandig is, is een tweede. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten