De 32-jarige Chrissy Teigen at na haar tweede bevalling haar placenta op, om een postnatale depressie te voorkomen. "In Los Angeles is dit heel normaal."

Say what! Chrissy Teigen at haar placenta op na bevalling

“In LA grillen we het zelfs op de barbecue.”

© Getty Images

De 32-jarige Chrissy Teigen is een open boek. Niet alleen over haar man John Legend, maar ook over haar privéleven en carrière. Dat gaat zelfs zo ver, dat ze bijzondere details van haar zwangerschap met haar 20 miljoen volgers deelt. 

Postnatale depressie
Zo had de vrouw van John Legend na de geboorte van haar eerste kind, dochter Luna (2), een postnatale depressie. Bij deze vorm van depressie kun je onder andere last hebben van stemmingswisselingen, hechtingsproblemen met je kind en gebrek aan levensvreugde. Geen pretje, dus. 

Placenta op de barbecue
Om te voorkomen dat Chrissy na haar tweede bevalling van zoon Miles weer in een postnatale depressie terechtkwam, at ze haar placenta na de bevalling. Dit vertelt ze in een interview met Celebrating 40 Years of CBS Sunday Morning.

Why?! Denk je dan. Een logische vraag, dat vroegen wij ons ook af. Google vertelt ons dat een postnatale depressie eerder ontstaat bij energietekort, ijzertekort en een hormonale disbalans. De voedingsstoffen van je placenta kunnen dit aanvullen. 

Ehm...
Interviewer Rita Braver keek hier raar van op, iets wat Chrissy weer verbaasde. “"Is dat zo gek dan? In Los Angeles is dat heel normaal hoor, daar grillen ze het zelfs op de barbecue. Je mag wel een stukje van mij proeven hoor," grapt ze.

Volgers zijn vrienden
Het model vindt dat haar social media volgers haar vrienden zijn, en dus het recht hebben om dingen te weten. 

Bron: RTL Nieuws 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten