Twee BBC-series waarin Ed Westwick speelt, worden voorlopig niet uitgezonden wegens de beschuldigingen van verkrachting aan het adres van Westwick.

'White Gold' met Ed Westwick on hold gezet wegens beschuldigingen seksueel misbruik

Dit nieuws voorspelt niet veel goeds voor het vervolg op Gossip Girl


Twee BBC-series waarin Ed Westwick speelt, worden voorlopig niet uitgezonden. Zowel White Gold als Ordeal by Innocence zijn on hold gezet wegens de beschuldigingen van verkrachting aan het adres van Westwick.

Dit nieuws voorspelt niet veel goeds voor het vervolg op Gossip Girl, waarover de laatste tijd veelvudig wordt gespeculeerd.  

De driedelige serie Ordeal by Innocence, naar de gelijknamige roman van Agatha Christie, zou met kerst worden uitgezonden bij BBC One.

De Britse publieke omroep geeft aan de serie pas uit te zenden als de zaken rondom Ed Westwick zijn opgelost. Hetzelfde geldt voor het tweede seizoen van White Gold, waarin Ed een hoofdrol heeft en waarvan de opnames nog liepen. 

Verklaring
"Het zijn ernstige beschuldigingen die Ed Westwick krachtig heeft ontkend. De BBC wil niet oordelen, maar totdat deze zaken zijn opgelost zullen wij Ordeal by Innocence niet uitzenden," aldus een woordvoerder tegen BBC News.

Onderzoek
Ed Westwick wordt door twee (voormalig) actrices beschuldigd van verkrachting. Kristina Cohen en Aurélie Wynn brachten hun verhaal via Facebook naar buiten, Kristina heeft ook aangifte gedaan bij de politie in Los Angeles waardoor een onderzoek is gestart.

Vriendin Jessica Serfaty
De acteur, vooral bekend als Chuck Bass, ontkent in alle toonaarden; hij zegt Kristina Cohen niet eens te kennen en mee te werken aan politie-onderzoek om zijn naam zo snel mogelijk te zuiveren. Vriendin Jessica Serfaty staat achter 'm en noemt de beschuldigingen eveneens bullshit.Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten