Bodypositive influencers die je dag een boost van zelfliefde geven

Perfecte imperfectie

bodypositive-influencers-zelfliefde
Instagram

Scrollend door je Instagram zie je de ene pretty woman na de andere. Daar geniet je van en het kan je enorm inspireren. Wat ook inspireert - misschien wel een beetje meer, zijn vrouwen die hun imperfecties in de spotlight zetten of houden van wie ze zijn, zoals ze zijn. Gevalletje inspiratie waardoor jij ook wat makkelijker in je velletje zit.

Bodypositivity gaat niet alleen over de extra curvy vrouwen zoals Noelle Downing of Ashley Graham. Ook andere lichamelijke of mentale 'imperfecties' kunnen weleens een positief tegengeluid gebruiken. Winnie Harlow is een wereldberoemd supermodel. Zij onderscheidt zichzelf niet met haar maat, maar haar huidaandoening. Een andere femme fabulous is de Britse Chidera Eggerue. Zij heeft haar onzekerheid over haar hangende borsten overboord gegooid door hem schaamteloos te grammen.

Op Instagram plaatste ze een foto van haar hangende borsten met de hashtag #saggyboobsmatter. Ze is jong heeft nog geen kinderen is niet extreem afgevallen en toch heeft ze hangende borsten. Toen ze voor haar eigen imperfecte lichaam opkwam, werd haar stem er één voor veel andere vrouwen die ook onzeker zijn over hun borsten. Haar 'minpunt' werd haar lichtpunt, ze heeft rondom het thema zelfliefde zelfs een boek geschreven: What a time to be alone. Al met al genoeg reden dus om deze mooie vrouwen ook eens in de spotlight te zetten.

bodypositive-influencers-zelfliefde
Chidera EggerueInstagram
Chidera Eggerue
1 van 5
bodypositive-influencers-zelfliefde
Winnie HarlowInstagram
Winnie Harlow
2 van 5
bodypositive-influencers-zelfliefde
Noelle DowningInstagram
Noelle Downing
3 van 5
bodypositive-influencers-zelfliefde
Julia BeritInstagram
Julia Berit
4 van 5
bodypositive-influencers-zelfliefde
Chloe KellermannInstagram
Chloe Kellermann
5 van 5
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Psyche