Ik beken: "Hoe vertel je de liefde van je leven dat ze 'down there' niet lekker smaakt?"

"Ze smaakt zurig, bitter. Ik moest ervan kokhalzen."

half peeled grapefruit
LoulouVonGlupGetty Images

Daniëlle (24) is stapelgek op Mascha (23). Toch loopt het in bed stroef, doordat Daniëlle haar vriendin down under niet lekker vindt smaken.

Verliefd

“Sinds ik Mascha ontmoette in het bejaardenhuis waar we allebei als vrijwilliger werken, ben ik verliefd op haar. Mascha is lief, integer en zo gek als een deur. Soms ontbijten we met Magnums in bed, maar dat kan net zo goed een curry zijn die Mascha voor zichzelf pimpt met extra chilipeper. Sinds we een relatie hebben, zijn we allebei zo’n zes kilo aangekomen.

"Soms drink ik tijdens de seks stiekem cola."

De eerste keer dat ik mijn vriendin naakt zag, hapte ik naar adem. Mascha is zo mooi! Wel een uur lang zoenden we elkaar. Uiteindelijk was ik zo opgewonden dat ik tussen haar dijen kroop. Mascha is niet mijn eerste vriendin. Ik weet dat elke vagina anders smaakt en ruikt. Zoet, zilt, soms zelfs vissig. Zolang het schoon is daar beneden, vind ik dat geen punt. Mascha rook eerst zeperig en fris, maar toen ik verder afdaalde en haar uiteindelijk proefde, viel het me op dat ze zurig smaakt. Bitter. Ik kokhalsde ervan. Mijn eerste gedachte was dat Mascha een soa had. Met een smoes over onze toekomst kreeg ik haar mee naar de huisarts, zogenaamd voor een check-up. Allebei waren we kerngezond. Ik was verliefd, vond Mascha geweldig. Wat gaf het nou dat ze niet lekker smaakte? Ze douchte dagelijks en was mijn droomvrouw. Maar na vijf maanden daten stond Mascha’s smaak me tegen. Ik durfde het onderwerp uit plaatsvervangende schaamte niet ter sprake te brengen en slikte letterlijk mijn afkeer weg.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: zes redenen waarom vagina's geweldig zijn

Spicy gerechten

Ook ontdekte ik in die maanden Mascha’s extreme voorliefde voor überspicy gerechten. Sambal, pepers, sterke kruiden: Mascha is er dol op. Staat er ‘hot’ op een artikel, dan koopt ze het. Ook onze stapavondjes vol alcohol werken niet mee aan een frisse lichaamsgeur. We waren een jaar bij elkaar toen we samen een maand door Thailand reisden. We hadden door alle kokoswater en mango, ananas en papaja nog nooit zo’n goed seksleven! Maar minder drinken of minder kruidig eten is geen optie voor Mascha. Als ik ernaar hint, wordt ze boos. Volgens Mascha geeft pittig eten haar energie en levensvreugde en daar wil ze geen concessies in doen. Ze eet toch gezond? Waarom wil ik haar dan veranderen? En dus houd ik mijn mond.

Problemen in ons seksleven

Ik vind het zo lastig, wijs haar soms af in bed, omdat ik het even niet meer trek. Hoe vertel je de liefde van je leven dat ze goor smaakt ‘vanonder’? Met vriendinnen durf ik dit onderwerp niet te bespreken en met mijn ouders al helemaal niet. Ze accepteren nog net dat ik op vrouwen val, en dan zoiets intiems voorleggen? Toch baal ik er inmiddels stevig van. We hebben steeds minder seks. En terwijl Mascha mij nog oraal bevredigt, gebruik ik bij haar liever mijn vingers of een speeltje. En anders zet ik discreet een glas cola op het nachtkastje. We hebben inmiddels samenwoonplannen en ik vind het vreselijk dat dit onwelriekende geheim tussen ons in staat. Ik googel me suf naar oplossingen, maar besef dat ik uiteindelijk echt met Mascha moet praten. Ik kan niet anders, want nu stevenen we ondanks onze liefde voor elkaar regelrecht af op de gevreesde beddendood.”

Deze real life verscheen in een eerder nummer van Glamour. Deze maand ligt er ook weer een gloednieuw issue in de winkel, bomvol real life verhalen en nog véél meer. Je bestelt 'm hier online!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reality