Reality story: “Ik ging in het badwater van zijn moeder en kreeg waterwratten”

En het begon allemaal zó romantisch...

font, orange, text, yellow, logo, graphics, brand,
Glamour

Zon, zee, cocktails, zwoele zomeravonden en korte jurkjes: de perfecte ingrediënten voor het aantrekken van een vakantieliefde. Niet voor niets ‘vakantieliefde,’ want meestal zijn deze romances van korte duur. Zo blijkt ook uit het verhaal van Sanne. Zij ontmoet Paulo bij het zwembad in Griekenland en besluit hem later op te zoeken in Amsterdam. “Heb je zin om zo even lekker in bad te gaan, lieverd?”

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een sexy douche

Vanuit mijn ligbedje kijk ik recht op de douche naast het zwembad. Uit mijn EarPods klinkt het nieuwe album van Beyoncé. Boek, douche, boek, zwembad, boek, - zo slijten de uurtjes. Boek, douche, wacht eens even?! Wauw. Wie is dat?! Onder de ietwat provisorische douche naast het zwembad staat daar ineens een ontzettend lekkerding. Hij is groot, net niet té gespierd, heeft lang bruin haar en een mooi kleurtje. Ik weet niet zeker of hij zo sexy doucht omdat hij weet dat het hele zwembad naar hem staart, of dat dit misschien echt zijn manier van douchen zou zijn. Het maakt ook niet uit. Deze jongen is een feestje om naar te kijken. En dus besluit ik dat dan ook maar gewoon te doen. Dit is mijn moment, ik geniet ervan. Wie is deze jongen en hoezo heb ik hem nog niet eerder gezien?!

Te mooi om waar te zijn?

Shit. Hij kijkt terug. Kijkt hij naar mij?! “San, hij checkt je uit,” hoor ik mijn vriendin zeggen. Totaal in paniek trek ik mijn boek weer omhoog. Stiekem loer ik waar hij ergens gaat liggen. Maar na een tijdje loopt hij de boulevard op en komt hij niet meer terug. Die zie ik vast niet meer, dacht ik nog. Totdat ik hem ‘s avonds letterlijk tegen het lijf loop in een bar. Hij draagt een wit hemd, versleten spijkerbroek en heeft zijn haar strak naar achter gekamd. Een Griekse god, dat mag gezegd worden. “Hi!! I saw you near our pool, today..” Oh god, wat zeg ik nou?! Totaal ongemakkelijk floep ik er een alles verpestende one liner uit. “Haha hey, ik ben Nederlands. En ja, dat klopt. Ik hoopte je al tegen te komen vanavond. Wat is je naam? Ik ben Paulo, by the way.”

Meet the family

Paulo en ik zijn een match. Ik ben blij dat ik hem heb leren kennen. Mijn vriendinnen wat minder, want ik spendeer de resterende dagen voornamelijk met hem. We maken strandwandelingen, zwemmen in de zee en borrelen tot laat op romantische terrasjes. Eenmaal terug in Nederland besluiten we elkaar direct op te zoeken. We wonen allebei nog thuis, wat hand in hand gaat met het ontmoeten van de familie. Maar goed, dat moet dan maar. Mijn moeder en ik halen Paulo van het station. Het is meteen weer super gezellig. We brengen die middag door op een kleedje in het park. Ik voel kriebels in mijn buik. Alles is perfect, behalve één klein detail: ik vind hem niet zo lekker ruiken. Dat moffel ik voor het gemak even weg. Komt misschien door het warme weer, dacht ik. Achteraf gezien waren dit misschien de eerste voortekenen. Want iemands geur is allesbepalend.

"Ga lekker in bad, schat"

Het is mijn beurt hem op te zoeken. Het is inmiddels wat kouder buiten, wat maakt dat ik een tikkeltje onderkoeld de trein uitloop. Paulo appt dat hij in bad ligt en vraagt of ik daar ook zin in heb. “Lijkt me heerlijk, dankjewel!” Nadat ik me heb voorgesteld aan zijn moeder en broertjes en even met Paulo heb geknuffeld, trek ik mij even terug in de badkamer. Het bad is al vol. Er is niet echt veel schuim en het water is een beetje lauw. Misschien doordat ik er niet direct in ben gegaan, dacht ik. Dat neemt niet weg dat het super fijn was, zo’n me time momentje na binnenkomst. Gewikkeld in een handdoek loop ik erna de kamer van Paulo binnen. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat zijn broertje de badkamer in sprint. “Oh shit, ik heb het water nog niet weg laten lopen,” zeg ik tegen Paulo. “Oh, dat maakt niet uit! Wij delen een bad altijd met z’n alle. Mijn moeder is net ook voor jou geweest.”

Smoetzig

Op z’n zachtst gezegd onsmakelijk, vond ik het. Ik ben dit helemaal niet gewend. Wij hebben thuis ook geen bad. Is dit normaal?! Mijn ogen scannen de kamer van Paulo en later ook de woonkamer. Echt schoon is het niet. En dat gekke geurtje, ik ruik het weer. Ik voel me ineens helemaal niet zo fris meer. De lakentjes van Paulo’s bed voelen klam en

smoezelig. Hoe moet dit nou? Ik ben er pas net en ik wil nu al naar huis. Paulo en ik hadden afgesproken te logeren, maar nu denk ik hier toch écht anders over. Met een smoes vlucht ik een paar uurtjes later het huis uit. De liefde is, vanuit mijn kant, plots helemaal over. Ik wilde maar één ding: douchen! In mijn eigen douche.

Waterwratten

Het contact tussen mij en Paulo verwaterd langzaam. Hij heeft het er moeilijk mee, ik niet echt. We appen nog wat over en weer, maar afspreken hoeft van mij niet meer. Een paar weken na onze date bij hem thuis, krijg ik rode bultjes op mijn billen. De een na de ander popt op. “Ja, ik zie het al. Dat zijn waterwratten,” zegt de dokter. Ik was in shock. Waterwratten?! Dat heb ik nooit gehad. Wat goor! De dokter vertelde dat je waterwratten kunt krijgen doordat je in ‘vies badwater’ bent geweest. Waterwratten zijn blijkbaar hartstikke besmettelijk. Ik schaamde me dood en wíst dat het badwater bij Paulo thuis dit had veroorzaakt. Dat kon niet anders. Het duurde weken voor de wratten weg waren. Of nouja, van mijn billen ‘af vielen.’ Want doordat je er uitdrogende crème opsmeert, vallen ze na een tijdje van je huid af. Ik weet nog goed dat ik aan het stofzuigen was en dacht: hey, wat ligt hier nou? Je raadt het al. Een Paulo-wrat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reality