Reality story: "Mijn Uber Eats-bestelling eindigde in een trio"

Moet je voorstellen: zo'n vierkante Uber Eats-tas middenin je woonkamer...

a young lgbt couple hugging each other
Sophie MayanneGetty Images

Kyra (27) heeft op z'n zachtst gezegd een onstuimig leventje. Hoewel ze doordeweeks fulltime werkt en een goedbetaalde baan heeft, draaien haar weekenden vooral om ontladen, uitgaan en seks. Alleen dit weekend even niet. Kyra besluit een keer thuis te blijven en lekker uit te rusten op de bank. Dat lukt aardig, totdat daar opeens de UberEats-bezorgster voor de deur staat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Verre van gewoontjes

Freek en ik zagen elkaar regelmatig. Meestal ging hij met me mee naar huis na het uitgaan. Het was geen type dat de volgende ochtend zo snel mogelijk te benen nam. Freek bleef altijd wel even hangen. We spendeerden dan hele dagen in bed. Bed, bank, bed, bank. Heerlijk, vond ik dat. Want Freek en ik hadden geweldige seks. Hij was één van de weinige mannen die wist wat ik wilde en daar gehoor aan kon geven. Met liefde. Ik vind het leuk als er een soort spelelement in seks zit. Bijvoorbeeld een rollenspel. Of iets anders waardoor seks een beetje afwijkt van het ‘gewone.’ Dat hadden we denk ik gemeen. Zoiets merk je direct tijdens de eerste keer seks met iemand, vind ik. Freek wist mij daarnaast altijd te verrassen. De ene keer met zijn kookkunsten, de andere keer met een spontaan uitje naar de sauna.

Typische zondagmiddag

Freek zou eigenlijk zaterdagavond naar mij komen. Maar hij kwam maar niet opdagen. “Ja, ik kom er zo aan,” zei hij meerdere malen toen ik hem belde om te vragen waar hij bleef. Rond twaalf uur ‘s nachts was ik er klaar mee. Ik zette mijn telefoon uit en stuurde dat ik hem later wel zou zien, omdat ik moe was en wilde gaan slapen. No hard feelings. We hadden geen relatie en ik vond het juist heel fijn dat we nooit verwijten naar elkaar maakten. Alles was oké - en dat wilde ik graag zo houden. De volgende ochtend werd ik overspoeld met sorry-appjes en wilde hij het graag goed komen maken. Het was zo’n typische zondag om op de bank te ploffen. Précies waar ik zin in had. Maar goed, Freek mocht best aansluiten. Ik maakte hem alleen wel even duidelijk dat ik géén zin had om de deur uit te gaan vandaag. Aan het begin van de middag belde hij aan, met een uitgebreid brunch buffet in zijn tas.

“Mag ze even naar boven komen, schat?”

We spendeerden uren op de bank. Films, series, YouTube-video’s, alles kwam voorbij. Ondertussen waren we wijntjes aan het drinken en snacks aan het eten. Aan het eind van de middag waren we allebei redelijk tipsy. “Ik heb zin in Pad Thai! Zullen we dat bestellen?” vroeg Freek. Pad Thai vind ik altijd een goed idee. Dus let’s go, why not! Een half uur later ging de bel - Freek rende op zijn sokken naar beneden om open te doen. Hij kwam alleen niet direct weer terug naar boven. Mijn telefoon ging - het was Freek. “Freek?! Waarom bel je? Is er iets mis,” vroeg ik. “Schat, hey. Luister. De UberEats-girl is dus best wel leuk. Vind je het goed als ik haar even mee naar boven neem?” Dit bedoelde ik stiekem dus óók met de verrassingen van Freek. Ietwat ongemakkelijk ging ik, in mijn a-sexy joggingpak, rechtop zitten. Ik wist nog niet wat ik hier nou écht van vond. En of ik hier wel zin in had. Het was tenslotte mijn chilldagje. Maar echt tijd om een goed overwogen beslissing te nemen, kreeg ik natuurlijk niet. Freek stak zijn hoofd voorbij de deurpost. “Ben je er klaar voor?! Dit is Sanne, onze UberEats-girl. Hoe gezellig?”

Alleen oog voor mij

“Sanne leek op het eerste gezicht een tomboy. Ze was stoer, had een lief gezicht en stelde zichzelf zelfverzekerd voor. Mijn oog viel direct op die gigantische UberEats-bezorgtas, die trouwens in het midden van mijn woonkamer werd afgeslingerd. Een echte eyecatcher - je kon er niet omheen. Freek schonk een wijntje voor Sanne in en zette een muziekje aan. Het klikte al vrij snel tussen Sanne en mij. Ik had eerlijk gezegd het idee dat Sanne mij nog leuker vond dan Freek. Ze leek namelijk enkel oog voor mij te hebben. Ik merkte dat er een flirt in de lucht hing. Freek bekeek het geheel ondertussen met glunderende oogjes. Hij had een zeer tevreden blik, met een grote grijns op zijn gezicht. Achteraf vertelde Freek dat hij allang wist dat dit ging gebeuren, omdat de UberEats-girl dit blijkbaar had geopperd beneden in de hal. Het was daarom ook geen verrassing meer voor hem, toen Sanne mij opeens vol zoende.

Een trio

Compleet in shock was ik! Dat ze dit dúrft! Verhalen over seks met de ‘UberEats delivery boy’ had ik wel eens gehoord, maar dat dit mij zou overkomen had ik nooit gedacht. En hoe! Want binnen no time lag Sanne’s UberEats-jas ergens in de hoek op de grond. Haar kleding ernaast. En hoewel het begon tussen Sanne en mij, kwam Freek daar al snel bij. Freek en ik hadden wel eens vaker trio’s - ik denk dat Freek daarom wel wist dat ik dit uiteindelijk best leuk zou vinden. Maar dat we ooit een trio zouden hebben met een UberEats delivery girl, was voor mij een complete verrassing. Ik betrapte mezelf er een paar keer op dat ik, tijdens de seks, de slappe lach kreeg. Moet je voorstellen: een trio is al even wennen. Maar een trio met zo’n grote UberEats-bezorgtas middenin je woonkamer… Wauw.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reality