We vragen het ons allemaal af: wat denkt hij (of zij) onder de lakens? Wat vindt mijn lief eigenlijk helemaal niet fijn tijdens de seks? Precies die vragen stelden onderzoekers zich toen ze een club van 5000 volwassenen onderzochten.

Dit is wat koppels écht denken tijdens de seks

En wat ze irritant vinden onder de lakens...

We vragen het ons allemaal af: wat denkt hij (of zij) onder de lakens? Wat vindt mijn lief eigenlijk helemaal niet fijn tijdens de seks? En hoeveel bedpartners heeft hij eigenlijk gehad? Precies dit kaliber vragen hebben wetenschappers onderzocht.

De onderzoekers doken onder in de wereld van 'moderne relaties' om onder andere te ontdekken wat men het irritantste vindt van een partner tijdens de seks. De studie werd uitgevoerd door diamantair Forktip waarvoor ruim 5000 volwassenen aan de tand werden gevoeld. 

Exen en bedrog
Ruim 79,2% van de vrouwen gaf aan te liegen over het aantal ex-partners, terwijl dit bij mannen rond de 50,3% ligt. Ruim 40,4% van de ondervraagden mannen gaf aan hun huidige partner wel eens te hebben bedrogen, bij vrouwen was dit 30,9%.

Redenen voor vreemdgaan
En juist bij dit bedrog gaf rond de 23,8% procent van de 5000 ondervraagden aan dat dit vreemdgaan met een vriend of vriendin van de partner gebeurden. Maar sommigen ondervraagden maake een slippertje met een collega: zo'n 22,4 %. Uiteraard werden ook de allerbelangrijkste redenen voor bedrog opgesomd: gebrek aan voldoening en pret in bed, te weinig seks, uit wraak of omdat de seks met de partner niet voor genoeg voldoening zorgt. 

Ergernissen tijdens de seks
Uiteraard hebben koppels ook genoeg ergernissen tijdens de seks. Zo gaven vrouwen aan het vreemde geluid bij het orgasme van hun vriend irritant te vinden, zijn te kleine penis, dat hij te vroeg klaarkomt of veel te vaak van standje wisselt. De mannen gaven op hun beurt aan dat ze té luide vrouwen niet prettig vinden en juist de rondingen (kont en borst) erg waarderen. 

Gedachtes tijdens de seks
Je kent het vast, je hebt een steamy sekssessie met je lief en ineens schiet er iets heel randoms door je hoofd. De onderzoekers hebben ook dit aan de proefkonijnen voorgelegd. Zo gaven vrouwen aan aan sport, werk en televisie te denken. En mannen gaven op hun beurt toe tijdens de daad vaak te denken aan porno, hun exen en eten. Uiteraard kunnen we dit onderzoek met een flinke korrel zout nemen, maar het blijft leuk om te lezen.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten