Feit: mensen hebben seks, elke dag, over de hele wereld. En al die stomende vrijpartijen zorgen ervoor dat je relatie er een stuk fijner op wordt. Al hechten niet alle mannen evenveel waarde aan 'trouw zijn' in combinatie met 'goede seks'.

Zoveel procent van de mannen vindt goede seks belangrijker dan trouw zijn

En zó belangrijk is goede seks tijdens het daten

Feit: mensen hebben seks, elke dag, over de hele wereld. En al die stomende vrijpartijen zorgen ervoor dat je relatie er een stuk fijner op wordt. Al hechten niet alle mannen evenveel waarde aan 'trouw zijn' in combinatie met 'goede seks', zo blijkt uit een nieuwe studie.

Seks versus trouw zijn
Datingsite Parship vroeg een club van 1005 Nederlanders van 18 jaar en ouder het hemd van het lijf over hun seksleven en relatie. Voor 15% van de ondervraagden is seks zelfs zo belangrijk dat ze liever een ontrouwe partner hebben die goed is in bed, dan een trouwe maar (zeer) slechte bedpartner. Mannen zijn nog iets extremer: één op de vijf mannen heeft liever een goed seksleven dan een trouwe partner. In totaal vinden drie op de vier Nederlanders seks in een relatie belangrijk. 

Daten
Onder de ondervraagde proefkonijnen is seks tijdens het daten een stuk minder belangrijk. Zo geeft 66% aan dat de seks van hun daters niet direct fantastisch hoeft te zijn, en een seksflater hoeft niet direct een dealbreaker te betekenen. Vier op de vij Nederlanders zegt zelf dat ze een relatie zouden kunnen beginnen met iemand waarmee ze nog geen seks(testritje) hebben gehad.

Seksprioriteit
Met name de vrouwen - die meededen aan het onderzoek - gaven aan dat seks niet het allerbelangrijkste is in hun relatie. Zo zegt 33% van de vrouwen dat seks niet bovenaan het prioriteitenlijstje staat, dat tegenover 17% van de mannen. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten