Hingen wij vroeger na school nog uren aan de huistelefoon onze dag te bespreken en welke crush van de week wat zei en waarom hij dat zei. Nu wordt er niet meer gebeld blijkt uit een onderzoek van 't Nederlandse onderzoeksbureau Motivaction. Meer dan eenderde van de mensen onder 31 jaar vindt bellen

Science says: we vinden bellen eng

En Twitter weet waarom

© Patrick Pierre

Vroeger hing je úren aan de huistelefoon je schooldag te bespreken. De dag werd uitvoerig geanalyseerd, welke crush zei wat en waarom, wat waren de beste momenten en de slechtste momenten. Zo'n nabespreking duurde minstens twee uur en zodra de je de telefoon ophing, kon je meteen aan tafel. De geschetste situatie is vergane glorie want er wordt niet meer gebeld blijkt uit een onderzoek van 't Nederlandse onderzoeksbureau Motivaction. Meer dan eenderde van de mensen onder 31 jaar vindt bellen maar eng. 

Geen wifi
Als we bellen doen we dat alleen nog maar als er geen wifi is, of omdat we onze ouders moeten spreken. Waar we dan precies bang voor zijn als we bellen, wordt niet duidelijk uit dit onderzoek, maar we vonden het antwoord op Twitter:

Bellen is bah. Wíe belt ons?!

Maar de échte reden dat we niet bellen is:Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten