Het voelt nu misschien alsof jij en je vriend al jaren samen zijn, maar er waren ooit dagen je je iedere keer nog krampachtig opmaakte in de hoop dat hij je maar niet zonder make-up zou zien. Inmiddels ben je alle schaamte voorbij. Herkenbaar?

Science says: zo lang duurt het voordat je deze momenten met je bf deelt

Van huilen tot ongegeneerd naakt (en zonder make-up) rondlopen


Het voelt nu misschien alsof jij en je vriend al jaren samen zijn, maar er waren ooit dagen je je iedere keer nog krampachtig opmaakte in de hoop dat hij je maar niet zonder make-up zou zien. In de jaren die daarop volgde, overbrugde je allerlei obstakels (zoals schoonfamilie), raakte je schaamte kwijt (je benen niet meer all the time scheren) en inmiddels heb je geen geheimen meer voor hem (shopuitgaven). Herkenbaar?

Natuurlijk gaat er wel wat tijd overheen voordat je alles met elkaar deelt. En dat is helemaal niet gek, want in eerste instantie wil je toch even kijken of dit degene is waar je écht voor altijd mee wil samen zijn. 

Datingapp Sapio deed een onderzoek naar het gedrag in relaties onder 2000 mensen om te ondervinden wanneer onder andere de mijlpaal van de drie woorden ''I love you'' wordt bereikt. De respondenten die meededen aan het onderzoek waren vrij uitgebreid en er kwam veel meer aan het licht: variërend van het delen van de douche tot samenwonen.

Natuurlijk is de ene relatie de andere niet. Zo is het helemaal niet gek als jij een jaar wacht met het niet meer scheren van je benen terwijl het gemiddelde tussen de één en drie maanden ligt. Benieuwd wat de andere gemiddelden zijn? Check of het onderzoek ook op jou betrekking heeft (je kunt inzoomen): 

 

 

 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten