Grappige feitjes over de film A Star Is Born met Bradley Cooper en Lady Gaga

Maak je op voor weetjes in de categorie: 'néé, echt?!'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De nieuwe romantische film ‘A Star Is Born’ is nu te zien in de bioscoop. De film is geregisseerd door Bradley Cooper (43), die tevens ook een van de hoofdrollen vertolkt. Naast hem schittert niemand minder dan Lady Gaga (32).

De film kent nogal wat grappige behind-the-scenes-feitjes en die willen we je niet onthouden.

Remake
A Star Is Born met Bradley Cooper en Lady Gaga is de derde remake van de film. In 1937 werd de eerste film gemaakt met in de hoofdrollen Janet Graynor en Frederic March. De eerste remake van de film werd in 1954 gemaakt, James Norman en Judy Garland vertolkten hier de hoofdrollen. Later in 1976 werd er nog een remake gemaakt: Kris Kristofferson en Barbara Streisand speelden hierin de hoofdpersonen.

Hey scène
Er is een bepaalde scene die in alle remakes terugkomt. De mannelijke acteur roept: “Hey!” naar zijn love interest, die op het punt staat weg te lopen. Als ze zich omdraait om te vragen wat er is, antwoordt hij: “Ik wilde gewoon nog een keer naar je kijken." Smelt.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cast
Hond Charlie uit de film (die in real life ook Charlie heet) is van Bradley Cooper. Bradley heeft een sterke band met zijn hond en dat wilde hij goed overbrengen op het witte doek. “De karakters van Jackson (Bradley) en Ally (Lady Gaga) hebben geen kinderen, maar wel een hond. Ik wilde dat dit een deel van het verhaal werd. Ik hou van honden,” vertelt de acteur aan People.

Naast zijn hond is ook Bradley's dokter gecast voor de film. Dr. Slattery speelt (net zoals in het echte leven) een huisarts.

Tatoeages
Ook al heeft het personage van Lady Gaga geen make-up op haar gezicht, is er flink wat make-up gebruikt voor Ally, maar dan wel in de categorie: 'zo natuurlijk mogelijk.' Daarbij: alle tatoeages van de zangeres moesten gecoverd worden, want Ally heeft geen tattoos. Bradley Cooper kreeg daarentegen een neptattoo.

Muziekfestivals
De film is opgenomen tijdens echte muziekfestivals, waaronder Coachella in 2017. Lady Gaga was tijdens Coachella 2017 zelf de hoofdact (omdat ze moest invallen voor de zwangere Beyoncé). Naast haar eigen optreden, trad ze op met Bradley Cooper.

Ook stonden de twee samen op het podium tijdens Stagecoach en Glastonbury. Acteur Kris Kristofferson (die in 1976 de hoofdrol vertolkte in A Star Is Born) gaf vier minuten van zijn speeltijd op Glastonbury aan Lady Gaga en Bradley Cooper. No pressure.

Verslaving
Verslaving speelt een grote rol in de film voor Jackson. Net zoals zijn karakter heeft Bradley zelf ook te maken gehad met verslaving. In zijn twintiger jaren was hij verslaafd aan alcohol en pijnstillers. Hij is sinds zijn 29e sober.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Entertainment