Europa's grootste sneaker event komt naar Rotterdam!

Hey, I put some new shoes on...

Street fashion, White, Plaid, Red, Footwear, Clothing, Fashion, Shoe, Tartan, Pattern,
Getty Images

Sneakerliefhebber? Dan hebben we goed nieuws voor je. Sneakerness, hét streetwear event van Europa, komt naar Rotterdam. Hier vind je onder andere de meest exclusieve sneakers en een tentoonstelling van Rotterdamse kunstenaars.

Streetwear-walhalla
Dit jaar heeft Sneakerness weer heel wat in petto voor alle fashion- en sneakerliefhebbers. De Onderzeebootloods in Rotterdam wordt op 1 en 2 december voor de tweede keer omgedoopt tot een waar streetwear-walhalla. Op zoek naar de meest zeldzame en klassieke modellen sneakers? Dan ben je hier aan het juiste adres.

It's a lifestyle
Naast sneakers wordt de 'sneaker lifestyle' ook in de spotlights gezet. Denk aan een tentoonstelling gecureerd door Venour, een van de hipste creatieve studios die Rotterdam rijk is. Hierin is nieuw werk te zien van Rotterdamse kunstenaars, zoals Jelmer Konjo en Franky Sticks. Ook is er is live painting en een expositie van zeldzame vintage sneakers uit de vorige eeuw.

Sla je geld stuk in de WOEI sale met de leukste sneakers en laat je bezoek vereeuwigen op je lichaam met een tattoo.

Grootste Europese sneaker event
Nog even over Sneakerness; het sneakerfestijn is uitgegroeid tot het grootste Europese sneaker event, met activiteiten in onder andere Parijs, Milaan, Londen en Keulen.

Matthijs van der Meulen, marketing manager van het event vertelt: “Vorig jaar organiseerden we Sneakerness voor het eerst in Rotterdam. Het bleek een schot in de roos; het was ons best bezochte event tot dan toe. Rotterdam is een voorloper op het gebied van street fashion en lifestyle eromheen. Bezoekers en verkopers uit heel Europa komen naar de Onderzeebootloods.”

Enthousiast geworden? Scoor je tickets hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Entertainment