Drie jaar na vergismoord op Djordy Latumahina: zo gaat het nu met zijn vriendin Cherrisha Sackman

"Ik moet accepteren dat River en ik, met z’n tweetjes, nu het gezin zijn"

cherrisha-sackman-leven-na-vergismoord-djordy-latumahina
Paul Bellaart voor Vogue

De vergismoord op Djordy Latumahina hield heel Nederland in de greep. De auto van de 31-jarige Amsterdammer werd, in het bijzijn van zijn vriendin Cherrisha Sackman en 2-jarige dochter River, in een parkeergarage doorzeefd met kogels. Sackman raakte zwaargewond, maar overleefde het drama en River bleek lichamelijk ongedeerd. Djordy overleed echter ter plaatse aan zijn verwondingen. In een nieuw interview met Vogue vertelt Cherrisha over haar leven na deze levensveranderende gebeurtenis.

Acceptatie

Het drama voltrok zich drie jaar en ondanks het enorme gemis van Djordy, gaan Cherrisha en River samen sterk verder. "Ik moet accepteren dat River en ik, met z’n tweetjes, nu het gezin zijn. Zonder vader. Zonder partner. Dat is heus goed, we zijn echt gelukkig. Maar zo gelukkig als voor Djordy’s dood; ik weet niet of dat ooit nog gaat lukken," vertelt ze aan Vogue.
Cherrisha wordt nog dagelijks geconfronteerd met de traumatische gebeurtenis, naast het gemis heeft ze er ook blijvend letsel aan overgehouden. "Mijn rechterhand functioneert niet meer goed, doordat een kogel mijn zenuwen heeft doorboord."

Structuur

Desondanks probeert ze haar leven weer langzaam op te pakken en laat ze weten erg trots te zijn op waar ze nu staan. "Ik ben trots op River en mij. Het gaat goed met ons. Ze is net vijf geworden, gaat naar de openbare basisschool en heeft lieve vriendjes. Ikzelf ben begonnen met een supergezonde levensstijl. Dat moet wel, wat ik ben lang erg moe geweest," vertelt ze. "Maar op een dag heb ik besloten: knokken nu. Structuur en een gezond ritme voor mijn dochter en mezelf staan sindsdien voorop. Het allerbelangrijkste is nu: thuis."

Toch wil ze niet alléén maar thuis zitten en probeert ze steeds meer te ondernemen. "Een les van Djordy is dat: naar buiten, de wereld in!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Entertainment