Doutzen Kroes geeft kijkje in haar werk en privé-leven met nieuwe YouTube-carrière

In Doutzen Diaries toont het supermodel een kijkje achter de schermen van haar leven

Altijd al benieuwd geweest hoe het leven van Nederlands supermodel Doutzen Kroes er nu echt aan toe gaat? Dan is er goed nieuws! Doutzen kan binnenkort namelijk een nieuw onderdeel aan haar CV toevoegen. Het 34-jarige supermodel maakte gisteravond bekend dat ze een eigen Youtube-kanaal lanceert, waar ze een bijzondere inkijk geeft in haar werk en privé-leven.

Doutzen Kroes vlogt in Doutzen Diaries

Elke woensdag wordt er een nieuwe video gepubliceerd op Doutzens YouTube-kanaal onder de titel Doutzen Diaries. Doutzen was te gast bij de talkshow van Eva Jinek om te vertellen over haar nieuwe YouTube-carrière: "Ik wil laten zien dat ik heel anders ben dan mijn management mij eigenlijk altijd heeft neergezet." Op haar Instagram-account geeft Doutzen alvast een sneak-peek van wat je te wachten staat.

Ook laat het model weten dat we naast werk ook veel van haar privé-leven te zien zullen krijgen: "Ik ben privé altijd bezig met filmen. Wat ik jammer vond is dat wat ik allemaal heb meegemaakt ik niet kan delen en terughalen. Nu heb ik acht maanden een team om me heen die mij volgt waardoor ik heel veel beeldmateriaal heb. Daarmee wil ik een andere kant van mezelf laten zien. De kant die mensen af en toe wel zien in de media, maar die ze niet begrijpen."

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Supermodel en moeder

In het interview geeft Doutzen aan dat ze het belangrijk vindt dat de serie wel een realistische weergave is van Doutzens leven als supermodel: "Bijvoorbeeld het contrast tussen mijn werk en het moederschap. Ik kom terug van New York Fashion Week en haal de kinderen van school en sta te koken. Dat is wie ik ben. Ik geniet enorm van de glamour en alle aandacht, maar ook van thuiskomen en moeder en vrouw zijn." Naar verluidt kunnen we veel verwachten van Doutzens dochter Myllena Mae (5) die de ware ster van de show blijkt te zijn: "Misschien komt er van haar wel een spin-off, haha. Want zij steelt nu al de spotlights, ze is een geboren ster."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Entertainment