Monica Geuze showt haar nieuwe date in reality-serie

Ze heeft Robbert ontmoet via een dating app

monica geuze in monica geuze magazine
MG Magazine

We leven al jaren mee met alle ins en outs van het leven van Monica Geuze, maar in haar nieuwe realityserie Like Monica laat ze toch nét een beetje meer zien. De eerste aflevering van de serie verschijnt vandaag op Videoland, en daarin laat ze zien dat ze alweer lekker aan het daten is.

Monica's nieuwe vlam

Monica en Lars Veldwijk maakten afgelopen november via een emotionele Instagram-post bekend niet langer meer samen te zijn. We zijn nu enkele maanden verder, en Monica is er klaar voor om weer te daten. In aflevering 1 van Like Monica neemt ze ons zelfs mee op een date.

Zien: de teaser van de realityserie Like Monica

We zien haar uit eten gaan met een Robbert, een 29-jarige vent die ze heeft ontmoet via dating-app Raya. Voor degenen die het niet weten: dat is een dating app voor de rich, successful and famous met een ontzettend strenge selectieprocedure. Onder meer Channing Tatum zou op de app te vinden zijn, maar dus ook Monica én haar nieuwe love interest Robbert.

Robbert

"Op een gegeven moment was Mo er ook wel weer klaar voor om te gaan daten, en ze is toen op Raya gegaan," vertelt Danique – Monica's BFF – aan de camera's. Monica stuurde haar een printscreen en vroeg aan Danique of ze wist wie het was. "Oh mijn god, dat is Robbert, hij is echt super leuk." Zij leerde Robbert twee jaar geleden kennen toen ze op zoek was naar nieuwe winkelpanden, wat doet vermoeden dat Robbert makelaar is. Danique spoort haar aan om het te doen.

"Ik heb nog nooit iemand op zo'n manier leren kennen", zegt Monica tegen haar vriendin. "Normaal gesproken ga je afspreken omdat je iemand al kent."

Kinderen

Vriendin Kiana vraagt even later hoe het met haar love life gaat. "Ik ging eten," zegt Monica. "Hele goede gesprekken gevoerd over het hebben van kinderen." Coming soon? "Nee, juist dat ik geen kinderen meer wil. Hij is natuurlijk gewoon een gezonde vent van 29 – die wil wel gewoon kinderen."

Daarna neemt Monica haar vriendin Kiana mee op een date, zodat zij hem kan keuren. Ze had hem wel al eerder kort ontmoet, wat erop duidt dat het niet om één of twee dates gaat tussen Monica en Robbert.

Like Monica
Videoland
Like Monica
Videoland

Hoe is het met Lars?

Of Lars op de hoogte is van het feit dat ze zich weer in het datingleven stort? "Ik denk dat Lars het wel weet. Ik heb gehoord via vrienden dat hij ernaar heeft gevraagd, dus ik denk dat hij daarom pissig is," laat Monica weten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Entertainment