Positive News: Demi Lovato richt fonds op voor mentale zorg

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 22 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Bierbrouwer van Jupiler wil horecazaken tegemoetkomen met huurkorting

Bierbrouwer AB InBev, bekend van merken als Leffe, Jupiler en Hertog Jan, wil honderden Nederlandse horecaondernemers ondersteunen tijdens de coronacrisis. Alle horecazaken liggen al een tijdje stil, maar de huur zal toch betaald moeten worden. Ze willen daarom alle horecaondernemers die een pand bij de brouwer huren steunen met een huurkorting van maar liefst 67% voor de maanden april en mei.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: het eerste interview met Demi Lovato na haar overdosis

Demi Lovato zet zich in voor The Mental Health Fund

In de coronacrisis moeten we ook allemaal goed onze mentale gezondheid in de gaten blijven houden. Demi Lovato, die in het verleden zelf veel heeft geworsteld met depressies en verslavingen, schreef gisteren op Instagram dat zij helpt om The Mental Health Fund te lanceren. Dit fonds steunt organisaties die mensen helpen met crisishulp op het gebied van mentale gezondheid, voor mensen extra moeilijk hebben vanwege het coronavirus.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tandartsen en mondhygiënisten weer open

Vanaf vandaag mogen tandartsen en mondhygiënisten weer aan de slag. De beroepsorganisatie KNMT liet weten dat er richtlijnen zijn opgesteld, zodat ze op een verantwoorde manier door kunnen gaan met de reguliere zorg. In de praktijken gelden daarom wel strenge maatregelen. Het personeel moet goed beschermd worden, dus dragen ze verplicht een mondkapje en beschermende kleding, en worden de wachtkamers ingedeeld zodat er genoeg afstand kan worden gehouden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder