Positive News: Eminem brengt 'mom's spaghetti' naar zorgverleners

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 23 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Radboudumc produceert 100.000 spatschermen per week

Het Radboudumc produceert, als eerste in ons land, op grote schaal gezichtsschilden die extra bescherming bieden voor zorgverleners die met coronapatiënten te maken hebben. Eerder werden de gezichtsschilden uit het buitenland gehaald omdat er in Nederland nog geen productiecapaciteit voor was, maar nu maakt het Radboudumc ongeveer 100.000 gezichtsschilden per week.

Eminem brengt 'mom's spaghetti' naar zorgverleners

Rapper Eminem heeft gisteren bij twee ziekenhuizen in zijn hometown Detroit bakken spaghetti langs gebracht voor al het zorgpersoneel. De rapper had er een label opgeplakt waar 'mom' op staat, met een verwijzing naar zijn eigen nummer Lose Yourself, waarin hij famously zingt over mom's spaghetti. Het Henry Ford Hospital bedankte Eminem voor de heerlijke maaltijd: "Onze #HealthcareHeroes 'verloren zichzelf' in de heerlijke mom's spaghetti gedoneerd door Detroits eigen Eminem. Bedankt voor de speciale maaltijd voor onze medewerkers." Eminem zelf heeft nog niks op zijn eigen social media gezet. Zijn manager liet weten dat niet om een eenmalig actie gaat en dat de zorgmedewerkers in Detroit de komende weken nog meer mom's spaghetti kunnen verwachten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Heel Engeland zingt over een gebakken aardappel

Heel Engeland zingt over een gebakken aardappel – but why? Little Britain-acteur Matt Lucas besloot om een 20 jaar oud liedje in een nieuw jasje te steken en een nummer te maken met tips rondom het coronavirus. Ruim drie miljoen views en een nummer 1-hit op iTunes verder, kun je wel zeggen dat het een grote hit is geworden in Engeland. De volledige opbrengst van het nummer gaat naar een goed doel dat maaltijden verzorgt voor het zorgpersoneel.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder