Positive News: Alicia Keys treedt op tijdens virtuele Koningsdag

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 24 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Alicia Keys treedt op tijdens virtuele Koningsdag

Niemand minder dan Alicia Keys is toegevoegd aan de line-up van het virtuele Koningsdagfeest van Radio 538. Haar nieuwe album zou eigenlijk op 20 maart uitkomen, maar vanwege de coronacrisis heeft ze de release een tijdje uit moeten stellen. Het optreden is aanstaande maandag 27 april te volgen via Radio 538, YouTube en SBS6. Naast Alicia Keys zullen ook Davina Michelle, Martin Garrix, Tiësto, Anne-Marie, Duncan Laurence en Sheppard een online optreden geven.

Zien: vijf redenen waarom Alicia Keys zo inspirerend is

Tulpenkunstwerk in Noordoostpolder

De gemeente Noordoostpolder wilde haar inwoners een hart onder de riem steken en gaf kunstenaar Willem Hoogeveen de opdracht om 'HOU VOL' in een groot tulpenveld te maken. Hij heeft het kunstwerk gemaakt in samenwerking met bewoners van het AZC in Luttelgeest, Welzijnsorganisatie Carrefour en tulpenbedrijf Mulder Tulips. De kunstenaar hoopt dat mensen op deze manier toch kunnen genieten van de prachtige bloemen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Supermarkten nemen honderden extra werknemers aan

Supermarkten hebben de afgelopen weken honderden extra werknemers aangenomen voor hun bezorgdiensten, vanwege de grote hoeveelheid mensen die online boodschappen bestellen. Zo hebben er weer net iets meer mensen werk en kunnen de supermarkten de grote vraag beter aan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder