Positive News: Rapper Ali B organiseerde tour tijdens Koningsdag

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 28 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Meer dan 200 celebs slaan handen ineen voor digitaal benefiet

Vrijdag 1 mei is er een digitale benefiet-livestream, The Call To Unite, waar meer dan 200 celebs, entertainers, artiesten en wereldleiders workshops, optredens, lezingen en andere activiteiten delen. Het online benefiet is 24 uur lang via een livestream te bekijken via Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter en unite.us, meldt The Hollywood Reporter. Iedereen over de hele wereld kan live meekijken en donaties geven voor het COVID-19 fonds. Onder andere Oprah Winfrey, Julia Roberts, Naomi Campbell, Eva Longoria en Charli D'Amelio zullen te zien zijn tijdens de livestream.

Bekijk ook: deze celebs zouden het beste als president door kunnen gaan

Rapper Ali B organiseerde tour tijdens Koningsdag

Eerder zette Ali B een landelijke actie op om alle ouderen op Goede Vrijdag een bloemetje langs te brengen en gisteren organiseerde de rapper de 'Ali B Vrienden Tour' speciaal voor de mensen in verpleeghuizen en wooncentra in Nederland. Naast Ali B traden ook Gerard Joling, Alain Clark, Ronnie Flex en nog meer Nederlandse artiesten op.

Na zijn optreden op Koningsdag zei Ali: "Ik heb gezworen dat ik me na de bloemenactie voor deze mensen wil blijven inzetten en iedere kans zal aangrijpen om met een kleinigheidje tóch de aandacht te geven die deze mensen zo verdienen, in ieder geval totdat ik zelf die leeftijd heb bereikt. Dit is het mooiste optreden dat ik ooit heb gegeven. Echt waar!"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Unieke en intieme Koningsdag

Helaas moesten we Koningsdag dit jaar vanuit huis vieren, maar dat zorgde wel voor een stel hele memorabele momenten. Vanuit Paleis Huis ten Bosch werd een live toespraak gehouden door de koninklijke familie, videogesprekken met bekende en onbekende Nederlanders én werd er in heel het land geproost op de verjaardag van onze koning. Voor de kijkers kwam het dit jaar misschien wel nog dichterbij, omdat de koning, koningin en de drie prinsessen heel openhartig waren en veel van zichzelf lieten zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder