Positive News: Keukenhof deelt virtuele tour door bloemenpark

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 29 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Het Kabinet breidt lijst van bedrijven die 4.000 euro krijgen uit

Het kabinet heeft besloten om meerdere bedrijven in aanmerking te laten komen voor de eenmalige steun van 4.000 euro. Ze stellen dit bedrag beschikbaar omdat er veel ondernemers financieel zijn getroffen door het coronavirus. Vooraf werd er alleen naar de hoofdactiviteit van de bedrijven gekeken, maar er wordt vanaf nu ook gekeken naar de nevenactiviteiten. Zo kunnen ze beslissen wie het extra geld nog meer nodig heeft.

Keukenhof deelt virtuele tour door bloemenpark

Helaas moest Keukenhof de deuren sluiten vanwege de maatregelen. Maar daar hebben ze een leuk alternatief op verzonnen. Keukenhof maakt al wekenlang video's op YouTube waarin medewerkers hun favoriete plekken uit het park laten zien, maar nu hebben ze speciaal voor de online bezoekers een 360 gradenvideo gemaakt, zodat ze het bloemenpark ook virtueel kunnen bewonderen. De video duurt ruim negen minuten en je kan 'm hieronder bekijken.

*tekst gaat verder onder de video*

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wereldatletiekbond stelt geld beschikbaar voor atleten in nood

Speciaal voor de atleten die in financiéle problemen zijn geraakt door de coronacrisis, heeft wereldatletiekbond World Athletics gisteren een noodfonds gecreëerd. Er is maar liefst 500.000 dollar (ruim 450.000 euro) beschikbaar gesteld voor de atleten.

"Voor atleten is prijzengeld een belangrijk deel van hun inkomen. We hopen dat er later dit jaar nog wat wedstrijden kunnen plaatsvinden, maar in de tussentijd willen we zo veel mogelijk atleten helpen", zegt voorzitter Sebastian Coe.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder