Positive News: Disney verkoopt mondkapjes voor het goede doel

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news glamour
Glamour

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 1 mei 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Disney verkoopt leuke mondkapjes voor het goede doel

Nu alle Disney-parken nog lange tijd gesloten blijven, doet Disney een hoop om te zorgen dat we tijdens deze quarantaine nog genoeg leuke Disney-dingen te doen hebben. Zo was er bijvoorbeeld de Disney Family Singalong, en is het bedrijf nu ook gestart met met het maken van speciale mondkapjes waar allerlei verschillende figuren uit films en series van Pixar, Marvel, Star Wars en Disney zelf op staan. De unieke mondkapjes zijn gemaakt voor kinderen én volwassenen. De opbrengst wordt gedoneerd aan MedShare. Dit is een organisatie die speciaal voor de arme gemeenschappen en landen ervoor zorgt dat ze de medische benodigdheden krijgen waar ze recht op hebben.

"We begrijpen dat dit moeilijke tijden zijn voor families, een masker dragen kan voor sommigen beangstigend zijn. We hopen dat de mondkapjes met onze geliefde personages erop dat iets makkelijker zullen maken" Liet een woordvoerder van het concern weten.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: deze levenslessen leerden we van Disney's Mulan

Jeangu Macrooy maakt twee speciale versies van het songfestivalnummer

In verband met het coronavirus gaat het Songfestival in Rotterdam dit jaar helaas niet door. Enorm balen voor Jeangu Macrooy die zich al maanden aan het voorbereiden was voor zijn optreden. Nu heeft hij twee speciale versies van zijn nummer Grow, waar hij Nederland mee zou vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival, gelanceerd.

De zanger maakte dit gisteravond bekend op zijn Instagram. Hij heeft een akoestisch nummer opgenomen en daarnaast is hij samen met zijn band naar Rotterdam Ahoy gegaan om een live-uitvoering van het lied op te nemen. Je kunt het nummer nu beluisteren via iTunes, Spotify en Deezer.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Directeur landelijke fitnessketen zingt personeel en leden toe

Bram van Dijk, operationeel directeur van de landelijke fitnessketens Fit For Free en SportCity, heeft speciaal voor zijn personeel en leden een lied geschreven. Het nummer heet Mensen die de wereld mooier maken en is te beluisteren via Spotify. Hij heeft het nummer geschreven om heel Nederland te bedanken, maar in het bijzonder de ruim 400.000 leden en duizenden medewerkers die werkzaam zijn bij de fitnessketens.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder