Hoe financiële astrologie je kan helpen bij budgetteren, investeren en besparen

We kunnen veel leren over wat we uitgeven en sparen als we naar astrologie kijken

astrologie op glamournl
Glamour

De hype rondom astrologie wordt steeds groter en mensen worden steeds meer bewust van de vele toepassingen ervan. Dat klopt; astrologie is niet alleen voor memes, ook al zijn ze vaak wel hilarisch en herkenbaar. Hoewel de sterren veel te zeggen hebben over de ins en outs van ons dagelijks leven, inclusief relaties en carrière, kunnen ze ons ook behoorlijk wat vertellen over hoe we met ons geld om moeten gaan.

Financiële astrologie

Het is misschien een beetje gek om te zeggen dat je een blik naar de hemel moet richten om al je financiële plannen te regelen, maar er moet iets gedaan worden om zoveel mogelijk informatie te verzamelen bij het plannen van een budget, het beslissen in welke markten je moet investeren én het plannen van het juiste moment om onroerend goed te kopen. Het gaat erom dat je met die informatie werkt, in plaats van verwacht dat het voor je gedaan wordt.

Dat is het moment waar financiële astrologie het lampje kan laten branden. Financiële astrologen, zoals Susan Gidel, gebruiken voor het opstellen van de geboortekaart van een bedrijf, dezelfde gegevens als die van een mens: datum, tijd en geboorteplaats. In het geval van een bedrijf gebruik je de datum van wanneer en de plaats waar het werd opgericht. En vanaf dan wordt het echt interessant.

Bekijk ook: deze celebs hebben het sterrenbeeld Vissen

Zo werkt financiële astrologie

"Bij financiële astrologie wordt er gekeken naar wat er allemaal gebeurt in de economie, wat de markten doen, en hoe dat toegepast kan worden in allerlei zakelijke situaties; wat betreft geld, persoonlijke investeringen, persoonlijke handel, zakelijke beslissingen, enzovoort. Er zijn veel vrouwen die langs komen met vragen over belangrijke aankopen; 'Is dit een goed moment om dit te kopen?' vragen ze zich dan af.

'Beleggers en handelaren worden aangetrokken door markten waarin zonne- of maantekens overeenkomen'

Ik blijk in 2020 redelijk 'bearish' (red. term in de aandelenmarkt) te zijn, wat betekent dat je als belegger denkt dat een aandeel zal dalen of ondermaats zal presteren. Tegelijkertijd bevinden we ons in een piekperiode voor astrologisch residentieel onroerend goed, gebaseerd op hoe de knooppunten van de maan door de tekens bewegen. Ga op z'n minst in op elke vorm van onroerendgoedtransacties, met in je achterhoofd houdend dat je beter veel van deze plek kunt houden, omdat je waarschijnlijk een tijdje geen winst kunt maken.

Van mannen krijg ik meestal de vraag: 'Op welke markten kan ik het beste handelen?' Het vinden van een geschikte markt is niet anders dan nadenken over hoe je een partner vindt. Beleggers en handelaren worden aangetrokken door markten waarin beide zonne- of maantekens overeenkomen, óf een combinatie van beide.

Ik heb een klant gehad die het altijd leuk vond om sojabonen en zilver te verhandelen, en hij vroeg mij of deze markten geschikt waren voor hem. De handel van zilver begon in 1931 in New York en die van sojabonen in 1936 in Chicago. De maan van beide markten stonden twee graden van elkaar af, en daarnaast waren de geboortekaarten Venus (geld) en Mercurius (handel) van deze cliënt respectievelijk Tweelingen 16 en Tweelingen 15. Dat heeft mij van mijn sokken geblazen. Zijn interesse in geld verdienen trok hem naar twee markten die; jaren na elkaar begonnen, in verschillende steden met vergelijkbare maanposities én nauw verbonden waren met zijn eigen Venus en Mercurius.

Als een vriend(in) van mij naar Venus kijkt, ziet diegene liefde. Wanneer ik naar Venus kijk, zie ik geld," grapt Susan Gidel.

Dit artikel verscheen eerder op Allure US.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie