Positive News: Martin Garrix viert de vrijheid met een spetterende show vanaf het water

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 6 mei 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Inwoners stadje vieren de ramadan in quarantaine door hun huizen te versieren

Vanwege het coronavirus kunnen velen traditionele festiviteiten van de ramadan dit jaar niet doorgaan. Moskeeën zijn gesloten en ook de traditionele grote familiediners na zonsondergang mogen niet doorgaan. In het stadje Dearborn in Michigan – de plaats met de grootste Moslim-bevolking in Amerika– wordt de ramadam op een bijzondere manier gevierd vanuit quarantaine: de inwoners van het stadje nodigen iedereen uit om hun huizen te versieren voor het allereerste Ramadan Lighting Contest. En dat geeft prachtige resultaten.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sanquin: Miljoen nieuwe immuuntests voor coronavirus beschikbaar

De non-profitorganisatie Sanquin meldt dat ze samen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) één miljoen nieuwe testkits hebben besteld, om immuniteit voor het coronavirus te kunnen onderzoeken bij bloed- en plasmadonors. Met de tests kunnen ze er achter komen of het lichaam antistoffen tegen het coronavirus aanmaakt én of ze met deze antistoffen coronapatiënten kunnen helpen.

Martin Garrix trakteert fans met bijzondere show

Martin Garrix besloot gisteren ter ere van Bevrijdingsdag een bijzondere show te geven: hij trakteerde zijn fans op een bijzonder muziekspektakel vanaf een boot die door heel Nederland voer. Hij wilde onze 75 jaar vrijheid met heel Nederland, en de internationale kijkers, vieren. De video van het te gekke optreden heeft ondertussen al meer dan 600.000 weergaven!

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder