Positive News: Katy Perry en John Legend doen mee aan de tweede Disney Singalong

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news glamour
Glamour

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 7 mei 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

The Blacklist krijgt door corona een bijzondere seizoensfinale

Vanwege het coronavirus zijn opnames van verschillende series tijdelijk gestopt, zo ook bij The Blacklist. Het huidige seizoen van de populaire serie zou eigenlijk uit tweeëntwintig afleveringen bestaan, maar vanwege de coronacrisis zijn dit er drie minder. Maar, geen paniek. Ze hebben een creatieve oplossing gevonden waardoor we toch nog een spannende seizoensfinale krijgen.

Omdat een deel van de negentiende aflevering al gefilmd was voordat het virus uitbrak, worden de ontbrekende scenes ingevuld met animaties. Hoofdrolspelers James Spader (Raymond) en Megan Boone (Elizabeth) zullen daarvan de teksten vanuit huis inspreken.

Katy Perry en John Legend doen mee aan de tweede Disney Singalong

De eerste Disney Singalong was een gigantische knaller en daarom kunnen wij niet wachten op de tweede versie die op 10 mei verschijnt. Net als in de eerste versie zullen grote sterren vanuit huis de beste Disney-liedjes zingen. Eerder werd al bekend gemaakt dat Christina Aguilera, Shakira en Halsey zouden meedoen aan het event, maar nu hebben ook Katy Perry en John Legend zich aangesloten bij de cast. We can't wait.

Nike doneert duizenden schoenen aan zorgmedewerkers

Eerder schreven in Positive News al over het zorgpersoneel van het UMC Utrecht. Zij kregen honderden nieuwe sneakers en shirts van Nike Nederland. Nu heeft Nike exclusieve schoenen ontworpen voor de werknemers in de gezondheidszorg, zodat het personeel dat vaak wel twaalf uur per dag moeten staan fijne ondersteuning heeft. Ze hebben 30.000 paar schoenen geschonken aan ziekenhuizen in Amerika én 2.500 aan ziekenhuizen in Europa.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder