Positive News: Partner mag weer mee naar echo en zwangerschapsconsult

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 8 mei 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Coronapatiënten in Oostenrijk genezen na bloedtransfusie

Tijdens een persconferentie in Oostenrijk werd er bekendgemaakt dat er drie coronapatiënten zijn genezen nadat ze een bloedtransfusie kregen met het bloedplasma van mensen die hersteld zijn van het coronavirus. Het Rode Kruis roept ex-coronapatiënten op om bloedplasma te doneren, zodat ze nog meer mensen met het virus kunnen behandelen en wellicht genezen.

Partner mag weer mee naar echo en zwangerschapsconsult

Eerder tijdens de coronacrisis mochten zwangere vrouwen niemand meenemen naar een consult of echo, maar de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) heeft gisteren bekendgemaakt dat je vanaf 11 mei weer een partner mag meenemen. Daarnaast mag er naast de partner nog een extra iemand bij de bevalling aanwezig zijn, dit mocht voorheen ook niet! Fijn dat deze once in a lifetime momenten weer samen gedeeld kunnen worden.

Vakantiegevoel in de woonkamer dankzij streamingdienst

Helaas kunnen er veel vakantieplannen niet doorgaan vanwege het coronavirus. Maar niet getreurd, reisondernemer Charles Witlox van Charlie's Travels biedt een super alternatief aan. Op de online streamingdienst Charlie's and Chill kun je bingewatch-waardige reisdocumentaires, die opgenomen zijn in Afrika, bekijken. Voor iedere bekeken film doneert het reisbureau tien cent aan lokale ondernemers, die je zélf mag uitkiezen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder