Positive News: Bekijk hier de halve finale van het Eurovisie Songfestival

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 13 mei 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Speciale video voor de Dag van de Zorg

Gisteren, 12 mei, was het de officiële Dag van de Zorg. Een dag die in het teken staat van waardering naar al onze verpleegkundigen en zorgverleners. Deze dag is nu misschien wel specialer dan ooit, omdat ze er alles aan doen om mensen de zorg te geven die op dit moment nodig hebben.

Fosbury & Sons heeft gisteravond een video online gezet om de verpleegkundigen en zorgverleners in het zonnetje te zetten en te bedanken voor al het harde werk. Het is een muzikale ode en ze worden allemaal toegezongen door Kimberly Fransens.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Purple Rain-concert van Prince ingezet om geld op te halen

Ben jij groot van Prince? Dan kun je aankomend weekend genieten van een optreden van de zanger uit 1985. Op zijn officiële YouTube-kanaal wordt van vrijdag 15 mei tot en met zondag 17 mei een concert uit zijn Purple Rain-tour gestreamd, meldt Variety.

Met de stream wordt geld opgehaald voor het COVID-19 Solidarity Response Fund van de Wereldgezondheidsorganisatie. Je kunt tijdens het streamen geld doneren in de strijd tegen het virus. Google gaat ook doneren, en heeft toegezegd iedere dollar te gaan verdubbelen.

Online halve finale Songfestival online te bekijken

Helaas is er dit jaar geen Eurovisie Songfestival, maar daar heeft de organisatie wel een unieke oplossing voor bedacht. Gisteren werd er via YouTube een Eurovision Song Celebration gehouden, waarin alle liedjes van de eerste halve finale werden getoond. Meer dan 100.000 songfestivalfans bekeken de show live. Je kan de halve finale hieronder bekijken.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder