Positive News: Queen deelt eerbetoon aan Freddie Mercury om geld op te halen

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news glamour
Glamour

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 14 mei 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Het AVS is tevreden over de overgang van thuisonderwijs naar onderwijs op school

Afgelopen maandag zijn de basisscholen weer begonnen en kunnen kinderen na een aantal weken thuisonderwijs weer terug naar school. Op bijna alle scholen zijn ze zeer tevreden over de overgang en zijn de protocollen goed verlopen, meldt de Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS) vandaag.

"Er was vooral veel blijheid om de kinderen weer te zien. De afgelopen maanden is er zelfs in de vakantie keihard gewerkt in het onderwijs. We zijn trots op alle schoolleiders die dit samen met hun team georganiseerd hebben en er weer gewoon staan in deze ongewone tijd", zegt AVS-voorzitter Petra van Haren

Queen deelt eerbetoon aan Freddie Mercury om geld op te halen

Queen heeft besloten om geld op te halen voor de strijd tegen het coronavirus. Aankomende vrijdag zetten ze een eerbetoon aan Freddie Mercury op YouTube. Het gaat hierbij om het Freddie Mercury Tribute Concert for AIDS Awareness uit 1992, waar destijds, na het overlijden van Mercury in 1991, geld werd opgehaald voor onderzoek naar aids. Aan het tribute concert doen vele groten sterren mee, waaronder Elton John, George Michael en David Bowie.

Ze hopen dat mensen, na het zien van de show, geld willen doneren aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Het concert wordt vanaf vrijdag 15 mei om 20:00 Nederlandse tijd uitgezonden op YouTube en zal 48 uur online te zien zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder