Kate Middletons hete broer scheert zijn baard af en allememaggies wat een verschil

Ineens lijkt hij ongemakkelijk veel op Prince Will

james middleton
Max Mumby/IndigoGetty Images

Oké, dit is de druppel. We willen nóóit meer iemand horen klagen over dat 'vrouwen met make-up' een deceptie zijn. Baarden doen namelijk voor mannen wat een ingevulde wenkbrauw, een aangezette wimper, een laagje foundation én contour voor vrouwen doen. Dat bewees James Middleton (de hotte broer van Kate) in een video op Instagram. Hij schoor zijn baard af om zijn verloofde te verrassen, en hij is haast onherkenbaar!

James Middleton's kale snoet

Iedereen vindt andere manieren om zichzelf te vermaken in quarantaine. Zelfs als je in een letterlijk kasteel woont met 74 honden (althans, zo lijkt het in de video) slaat op een bepaald moment de verveling toe.

Voor de 33-jarige ondernemer en zijn verloofde, de Franse Alizee Thevenet, is dit een rare maand: ze zouden in mei gaan trouwen, maar de bruiloft is uitgesteld vanwege de pandemie. "Alizee en ik zouden deze maand gaan trouwen, en ze heeft ze nog nooit zonder baard gezien. Misschien is het tijd dat ik haar laat zien wat er achter die baard schuilgaat." James heeft zich al zeven jaar niet geschoren, is te lezen in de caption. "Ik ben vooral bang dat deze jongens me straks niet meer herkennen," zegt hij, terwijl hij zijn honden aait.

Bekijk ook: dit is wat de Britse royals het liefste eten

Prince Will, is that you?

Dan trimt en scheert hij zijn baard. En wie komt erachter vandaan? Het lijkt wel Prince William! James is onherkenbaar. Als hij zijn verloofde ermee verrast, weet je duidelijk ook niet zo goed wat ze ervan moet vinden: "Zo raar! Het is ook zo anders om je te zoenen!"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Entertainment