Positive News: OG3NE geeft Eurovisie-fans een Eurovision Medley

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 15 mei 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Quarantaine herenigt 160 voormalige Disneyland castleden voor lockdown-versie parade

De Disneyparken zijn dicht, en de castleden beginnen de magie van de dagelijkse parade te missen - maar nu hebben 160 (voormalige) leden van de cast van Disneyland Parijs er samen voor gekozen om de show op te nemen voor de mensen thuis. Mat Davies nam het initiatief. Nadat hij een aantal weken lang Netflix en Disney+ had gekeken, was het tijd voor iets anders. Hij begon herinneringen op te halen over zijn periode als castlid bij Disney Parijs: "Toen ik foto's zag waar ik aan het dansen was met mijn collega's, besloot ik een Facebook-groep op te starten om te zien of er interesse zou zijn om een lockdown-versie te maken van de show die van 1998 tot 2007 te zien was in Disneyland Parijs." Het is veertien jaar geleden sinds de laatste uitvoering van The Wonderful World of Disney Parade. Het is Davies uiteindelijk gelukt om iedereen bij elkaar te krijgen en dit is het resultaat van de lockdown-versie:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

3FM-dj Sander Hoogendoorn wil examenklas een coronaproof gala aanbieden

Helaas kunnen de eindexamenfeestje vanwege de coronacrisis niet doorgaan. Daar heeft 3FM-dj Sander Hoogendoorn iets op bedacht. Je kunt nu een gratis eindexamenfeest winnen - geheel coronaproof - voor jou en je klasgenoten. Hij gaat voor de winnaar een op maat gemaakte livestream maken, waar ze op 22 mei een feestje op kunnen bouwen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

OG3NE geeft Eurovisie-fans een Eurovision Medley

Omdat het Eurovisie Songfestival dit jaar gecanceld is, heeft OG3NE een speciale Eurovision Medley opgenomen om tóch de Song Contest vibe op iedereen over te brengen. Ze zingen allemaal populaire songs die we ooit voorbij hebben horen komen bij het songfestival.

De liedjes What's Another Year van Johnny Logan, Love Shine A Light van Katrina & The Waves, Waterloo van ABBA, Euphoria van Loreen en natuurlijk hun eigen hit; Lights And Shadows zijn te horen tijdens de medley.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder