Netflix-serie Blood & Water wordt sowieso de nieuwe Gossip Girl

Het nieuwe tienerdrama van Netflix geeft je ultieme Upper East Side-vibes

netflix blood  water
Netflix

Terwijl je aan het wachten bent tot de nieuwe Gossip Girl-serie verschijnt is er een andere show waarmee je tijd kan doden: Blood & Water. Het nieuwe tienerdrama van Netflix geeft je dé ultieme Upper East Side-vibes.

Blood & Water Netflix

De trailer van Blood & Water is deze week uitgekomen en het heeft dezelfde factoren waardoor je verslaafd raakte aan GG: tieners in chique schooluniformen, schandalige drama en mean girls. De show speelt zich af in Zuid-Afrika en draait om een tienermeisje dat wil bewijzen dat de succesvolle zwemster op haar elite-school eigenlijk haar zus is, die bij de geboorte ontvoerd werd.

"Blood & Water speelt zich af in de omgeving van Parkhurst College, de prestigieuze school voor elite wetenschappers en academische strebers, en volgt het verhaal van de 16-jarige Puleng Khumalo (Ama Qamata) die zich over laat plaatsen naar de school om de 17-jarige cold case van haar ontvoerde zus, die ze nooit heeft ontmoet, te onderzoeken", is te lezen in de omschrijving van Netflix.

Qamata deelde de trailer van de show op op haar Instagrampagina en schreef: "Welkom in de jungle... Het wordt hectisch."

Alleen al uit deze korte preview van de nieuwe serie, zie je al vergelijkingen met veel andere tienershows. De Gossip Girl-vergelijkingen zijn natuurlijk het grootst, maar ik pak ook een aantal serieuze Elite-vibes op. Daarnaast zal de misdaad waar de hele serie om draait ongetwijfeld Riverdale-fans aantrekken. Waarom heb ik het gevoel dat deze show me vast probeert te pakken en me pas om drie uur 's nachts zal loslaten? Ik heb in april hetzelfde meegemaakt met Outer Banks en ik kan niet wachten om dit weer te gaan doen.

Blood & Water verschijnt woensdag 20 mei op Netflix.

Check de trailer van Blood & Water hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dit artikel verscheen eerder op Glamour US.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Entertainment