Positive News: Bizzey, Josylvio, Willie Wartaal en Partyquad geven eindexamenshow

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 18 mei 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Bizzey, Josylvio, Willie Wartaal en Partyquad geven eindexamenshow

Bizzey, Josylvio, Willie Wartaal en Partyquad geven op donderdag 4 juni een online optreden voor alle middelbare scholieren die dit jaar hun eindexamenfeest moeten missen. Benieuwd naar het optreden? Het examenfeest wordt gelivestreamd via de website van Buma Music Academy.

"Het schooljaar 2019/2020 dreigt voor de eindexamenleerlingen als een nachtkaars uit te gaan. Het minste wat we kunnen doen is op de dag waarop de leerlingen officieel te horen krijgen of ze geslaagd zijn of niet, met muziek hun middelbare schooltijd afsluiten", aldus directeur Frank Helmink van Buma Cultuur.

Bekijk ook: dilemma's met Bizzey

Alternatief Eurovisie Songfestival

Vorige week woensdag hebben we al kunnen genieten van een alternatieve versie van de halve finale van het Eurovisie Songfestival, maar afgelopen zaterdag was het zo ver: Eurovision: Shine A Light werd als alternatief op de grote finale uitgezonden. Miljoenen mensen bekeken de show op televisie en online.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Met je boot door de 'drijf-in'

Van een drive-in hebben we natuurlijk al vaker gehoord, maar dankzij pannenkoekenrestaurant De Strooppot in De Hoef is er een alternatief geboren. Met zonnige dagen gaan mensen graag het water op, waardoor er van een van de gasten een bijzondere vraag kwam. Hij vroeg aan het restaurant of hij zijn bestelling met de boot op kon komen halen. Ze hadden er zelf nog niet aan gedacht, maar vonden het wel een leuk idee: de drijf-in.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder