Channing Tatum deelt foto van zijn lichaamstransformatie: "Daddy's back!"

Channing heeft naar eigen zeggen een moeilijk jaar gehad, maar hij is helemaal terug

Channing Tatum is terug en dat viert hij met een shirtloze spiegelselfie. De 40-jarige Channing heeft naar eigen zeggen zijn 'daddy' body terug, niet te verwarren met de dad bod. Bij een zwart-witfoto van zijn afgetrainde lichaam schrijft hij dat hij na een pittig jaar met blessures en 'overall life pains' helemaal terug en klaar voor de toekomst is.

Channing Tatum is terug

Waar die overall life pains op duiden is niet helemaal duidelijk, maar het zou goed kunnen dat dat te maken heeft met zijn break-up met Jessie J, eerder dit jaar.

Channing heeft de afgelopen maanden weinig van zichzelf laten zien op social media – zijn laatste post was enkele maanden geleden, toen hij liet weten dat hij een kinderboek geschreven heeft. Als aankondiging voor The One And Only Sparkerella postte hij ook al een shirtless selfie, maar dan verstopt achter een boek en onder elfenvleugeltjes.

Channing Tatum's regiedebuut Dog

Sinds een paar dagen is de Magic Mike-ster weer actief op Instagram. Eerder deze week kondigde hij aan dat hij zojuist is begonnen met draaien voor zijn regiedebuut, de film Dog. Hij postte drie dagen geleden over de eerste draaidag, en schrijft daarbij dat de film in de komende acht weken opgenomen wordt. De film zal gaan over een legerwachter en zijn hond die op een roadtrip gaan om de begrafenis van een vriend bij te wonen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Entertainment