Glamour's gloednieuwe beauty-issue ligt nu in de winkels

Maak je beautyborst maar nat

glamour beauty issue
Glamour

Zet je schrap en maak je beautyborst maar nat, want Glamour's XXL beauty-issue is hier en niemand minder dan Selma Omari siert deze maand de cover.

Glamour's beauty-issue

Met haar half miljoen volgers kun je niet meer om vlogster en muzikante Selma Omari heen. Met Glamour spreekt ze voor het eerst openhartig over kiezen voor je eigen geluk, feminisme en ex-vriendje Boef. “Hij heeft heel veel jonge volgers die hem aanbidden. Na de break-up moest de frustratie daarover op iemand worden afgereageerd en dat was ik natuurlijk. Ik was de bad guy in hun ogen. Onterecht, maar wat doe je eraan?” Van alle negatieve reacties die ze krijgt, raken de haatreacties van andere vrouwen haar het meest. “Ik ben écht een feminist. Wij vrouwen moeten elkaar steunen. Wees jezelf, altijd, en support een andere vrouw daar ook in.” Je leest hier vast een sneak preview uit het interview.

Naast al het beautynieuws hebben we ook een aantal lekkere columns voor je in de line-up. Online hit Misha Margarittha – je kent haar van je favoriete onlinerubriek Avond Avonturen – schrijft nu ook maandelijks in Glamour over seks. Deze keer over The Island of Lost Men: "Het is oké om je ex-something af en toe van het eiland te halen en een plekje in je bed te bieden. Maar vaak is iemand permanent in het strafhoekje zetten geen slecht idee..." Columniste Mikky Kiemeney over haar relatie met beauty (lees: veel ups en downs) en ook Yuki Kempees heeft weer een column klaarstaan. Én je leest een exclusieve voorpublicatie uit het boek Gelukkig verloren van Koen Kardashian.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In dit nummer geven redacteuren Anke, Yeliz, Saskia en Zoé een kijkje in hun badkamers. Zij laten hun beautykastjes zien en geven supertips. Want sharing is caring, toch? In dit nummer praten we je bij over al het laatste nieuws op beautygebied; van de allernieuwste geuren, de grootste trends en de fijnste handcrèmes (want: handen wassen, handen wassen, handen wassen). Verder duiken we in het vrouwelijke schoonheidsideaal, dat nog steeds vooral een witte meetlat is én geven we je een shortcut naar een gezond en mooi lijf; ademen.

Dit en nog véél meer in het gloednieuwe beauty-issue dat vanaf morgen in de winkels ligt.

Glamour bestellen

Met haar half miljoen volgers kun je niet meer om vlogster en muzikanteSelma Omari heen. Met Glamour spreekt ze in het XXL-beautyissue, dat nu in de winkels ligt, voor het eerst openhartig over kiezen voor je eigen geluk, feminisme en ex-vriendje Boef. Geen zin om de deur uit te gaan? Je bestelt 'm hier online! Wil jij iedere maand het leukste blad van Nederland op je deurmat krijgen? Meld je dan aan als abonnee, en mis nooit meer een editie van Glamour.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Entertainment