Deze naam is uitgeroepen tot Faamnaam van 2020

Ze was al vier keer eerder op een 'gekke namenlijst' beland

woman laughing with hand over mouth
Tim RobbertsGetty Images

December is niet alleen een goeie maand vanwege de feestdagen. Ieder jaar kunnen we in de laatste maand genieten van de Faamnamen die voorbij komen in De Coen en Sander Show op Radio 538. Nederlanders kunnen een gekke, hilarische of ongelukkige naam insturen in de hoop de lijst te behalen en uitgeroepen te worden tot Faamnaam van het jaar. Het moet dan wel gaan om een échte naam, geen bijnaam of een ander verzinsel. De uitslag is inmiddels binnen. De faamnaam van 2020 is: Mette Bus.

Faamnaam 2020

Mette Bus laat in een reactie weten blij te zijn met haar winst. "Ik ben al vier keer op zo’n gekke namenlijst beland, dus ik vind het wel heel leuk dat ik nu een keer gewonnen heb.” Coen en Sander konden het niet laten om er een slecht grapje achteraan te gooien: "Ze kon niet naar de studio komen omdat het te ver was met de bus, maar Mette Bus is de Faamnaam van 2020," schrijven de radio-dj's op Instagram.

Faamnamen 2020

De Nederlanders die ook een geinige naam op hun paspoort hebben staan maar er net niet met de winst vandoor gingen, zijn Bennie Weijs (die op de tweede plek is geëindigd) en Lieve Lingen (voor wie de derde plek is). Andere Faamnaam-kandidaten zijn onder anderen Co de Kraker, Connie Boere, Dick Stijf, Nies Slim en Dino Saris. In totaal waren er twintig genomineerden.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Winnaar Faamnaam

Mette Bus mag zichzelf nu Faamnaam van het jaar noemen. Andere winnaars die haar voorgingen, zijn onder anderen Mat Ras (2019), Jack Pot (2018), Chris Mus (2017) en Kenny Boeijen (2016).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Entertainment