Glamour's nieuwste party-issue is nu te bestellen zonder verzendkosten

Om je lockdown net een beetje leuker te maken

Nu we een lockdown van een dikke maand ingaan, moeten we het in huis zo leuk mogelijk zien te maken. Nu veel winkels gesloten zijn en Glamour niet meer zomaar overal op te pikken is, maken we het je wat makkelijker om 'm in huis te halen: je bestelt Glamour nu online zónder verzendkosten! Wat kun je allemaal vinden in ons nieuwste nummer?

December is gearriveerd, en daarbij hoort natuurlijk een goeie dosis party-inspiratie – ja, ook nu we dit jaar helaas niet echt los kunnen gaan met de feestdagen. Glamour's gloednieuwe party-issue ligt vanaf morgen in de winkels óf op je deurmat. Dit keer met twee verschillende covers!

Onze interviews

Ons decembernummer staat bol van de mooie interviews over het bizarre jaar dat 2020 was.

Yade Lauren & Kevin

In ons decembernummer gaan we in gesprek met onze duo-coversterren: zangeres Yade Lauren (21) en rapper Kevin (26), die je kent van hun megahit Als ik je niet zie. De new kids on the block in de muziekbusiness vertellen alles over hun 2020 – dat was voor hen allebei namelijk het jaar dat ze hun eerste albums dropten, en met succes.

Rose Bertram

In een openhartig interview vertelt model en ontwerpster Rose Bertram over het moederschap, haar relatie met Gregory van der Wiel en hun recente terugkeer naar Nederland. Hun kindje Naleya (2) krijgt binnenkort een sibling: "Het eerste trimester was geen pretje; ik voelde me in het begin best slecht," vertelt Rose over haar zwangerschap. "Inmiddels geniet ik meer. Ik vind het heel leuk dat ik de kleine kan voelen bewegen. Het is een actief kind, echt een schoppertje. Volgens mij is het nu al een voetballertje!"

Akwasi

Als één naam in 2020 in Nederland veel gevallen is, is het wel die van Akwasi. We spreken hem over dit veelbewogen jaar, én over zijn nieuwe album Sankofa: "Ik probeer tot mensen door te dringen met mijn kunst en uitspraken. Ik probeer met woorden te spelen, in mijn muziek, in mijn spreken. Mensen vergeten dat een aantal uitspraken tijdens mijn toespraak ook woordspelingen zijn."

Wat is er nog meer te vinden in ons decembernummer?

Natuurlijk kun je op ons rekenen voor eindeloze outfit-inspiratie, van comfortabele work from home-looks tot prachtige feestnummers voor je Zoom-kerstdiners. Verder bespreken we hoe de coronacrisis en de bijbehorende digitalisering van de mode-industrie bijdragen aan meer duurzaamheid en inclusie. We duiken in uitstelgedrag - ja, nu. We delen het verhaal van Anne, die verliefd werd in een afkickkliniek. We hebben weer mooie columns van Yuki Kempees, Mikky Kiemeney en Misha Margarittha.

Dit en nog véél meer in het gloednieuwe party-issue dat vanaf morgen in de winkels ligt.

Glamour bestellen

Nieuwsgierig geworden naar ons bomvolle december-issue, maar geen zin om de deur uit te gaan? Je bestelt 'm hier online! Wil jij iedere maand het leukste blad van Nederland op je deurmat krijgen? Meld je dan aan als abonnee, en mis nooit meer een editie van Glamour.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Entertainment