Jay-Z is bijzonder openhartig over zijn huwelijksproblemen met Beyoncé in nieuw interview

Een kwetsbare kant van de rapper

jay-z-interview-overspel-beyonce
YouTube

In zowel het nieuwe album van Beyoncé als Jay-Z werd duidelijk dat de rapper ontrouw is geweest aan zijn vrouw. Onlangs deed Jay-Z al een boekje open over zijn huwelijksproblemen in een interview met The New York Times. Dit keer zit hij op de stoel bij CNN's Van Jones. De 48-jarige Shawn, zoals de rapper echt heet, voelt zich duidelijk op zijn gemak en geeft openlijk antwoord op vragen over zijn overspel.

Overspel
Degenen die Beyoncés album Lemonade hebben gehoord, weten maar al te goed dat haar huwelijk met Jay-Z niet altijd zo perfect is als het lijkt. Uit liedjes als Sorry en Hold Up schemerde al in 2016 door dat Jay-Z vreemdging. Ook in het nummer Family Feud op Jay-Z's nieuwste album 4:44 werd duidelijk dat hij een scheve schaats heeft gereden.

Kwetsbaar interview
Van Jones gaat in op de achterliggende gedachte achter de lyrics op tracks van zijn nieuwe album. De journalist vraagt zich af wat er zo speciaal is aan Jay-Z's huwelijk dat hij zo hard vecht om het te redden, terwijl andere celebrity-koppels uit elkaar gaan bij de vleet. "Beyoncé is mijn soulmate, van wie ik zielsveel hou," is zijn antwoord.

Hij vervolgt: "Bij problemen kun je het aangaan of je kunt 'doen alsof' totdat de bom op een gegeven moment barst". De rapper vertelt dat ze er samen voor hebben gekozen om voor hun liefde en gezin te vechten. Om hun kinderen, Blue Ivy en tweeling Rumi en Sir, een andere uitkomst te geven dan te scheiden. "We zijn geen celebrity-koppel. We zijn een koppel dat per ongeluk bekend is. We zijn echte mensen," legt hij uit.

'Het is moeilijk, maar je moet sterk blijven'
Wat zijn beste advies is aan andere koppels die hetzelfde meemaken? "Je gedrag veranderen," zegt Jay-Z resoluut. Volgens de vader van drie zijn een aantal dingen in dat geval heel belangrijk. "Je moet de pijn die je hebt aangericht erkennen en je partner daarin een stem geven. Je moet altijd eerlijk tegen elkaar blijven en sterk genoeg zijn. Het is zwaar en kost veel moeite en tijd, maar ondanks dat moet je de pijn blijven horen en voelen."

Op de vraag hoe Beyoncé deze periode heeft doorstaan, geeft de rapper een duidelijk antwoord. "Het is de sterkste vrouw die ik ken. Zij en mijn moeder battlen constant om die positie," grapt Jay-Z.

Grammy's
Ondanks de huwelijksproblemen lijkt het erop dat de twee er beetje bij beetje bovenop komen. Zo waren ze gisteren nog samen bij de Grammy's, met matchende outfits en alles. En zelfs de 6-jarige Blue Ivy was mee, die de show stal met haar hilarische reactie op haar klappende ouders.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs