GTST-koppel Sjors en Amir zijn ook in real life een setje

Dat lieten ze gisteren via Instagram weten

gtst-koppel-relatie-in-echt
RTL

Ja hoor, we hebben er weer een 'van on-screen naar off-screen' setje bij. In Goede Tijden Slechte Tijden spelen de twee het koppel Amir en Sjors, maar ook in real life spatten de vonken ervan af. Acteurs Alkan Çöklü (23) en Melissa Drost (32) zijn na alle intieme scenes op de set ook in real life voor elkaars charmes gevallen.

Dat laat Alklan via Instagram weten. Duidelijker kan niet: 'Wij zijn samen! Verliefd op haar.’, is zijn bijschrift bij de foto van de twee tortelduiven.

Koele liefde
Off-screen is de liefde zelfs nog meer aanwezig dan on-screen. Amir en Sjors zijn in de serie nog wel bij elkaar, maar heel goed gaat het niet. Dat komt vooral door de komst van Amirs vrouw. Maar aan onderstaande scene te zien, komt dat ook wel weer goed. Die zoenscenes zijn in ieder geval geen probleem:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Love couple
De 32-jarige Melissa heeft al een kind met haar ex en mede-acteur Lykele Muus.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Het is mij, Ludo
De twee zijn overigens niet de eersten die op set op elkaar zijn gevallen. De GTST-fans weten al wie we nu gaan noemen; Ludo en Janine hebben in het echt ook een relatie. Acteurs Erik de vogel en Caroline de Bruijn zijn inmiddels al twintig jaar bij elkaar. Ze zijn al twintig jaar verloofd en hebben een dochter samen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs