Teen Mom 2 Chelsea Houska is zwanger van haar derde kind

Ook het geslacht is al bekend!

Gaat er een belletje rinkelen bij de namen Chelsea, Jenelle, Kailyn en Leah? Het wel en wee van de vier tienermoeders stond centraal in MTV's Teen Mom 2. Nadat we de vier tieners op de voet volgenden tijdens hun zwangerschappen, zijn we inmiddels meerdere jaren en baby's verder.

Over die baby's gesproken: Chelsea Houska is in verwachting van haar derde. En nee, niet van Adam.

Familie DeBoer breidt uit
De 26-jarige Chelsea laat dit weten via Instagram. Zo te zien heeft ze even gewacht met de bekendmaking, het geslacht van de baby is ook al bekend. "GUESS WHAT! A sweet baby girl will be joining the DeBoer clan in a few short months! We could not be more excited!" schrijft ze bij de echo-foto:Chelsea heeft al twee kinderen. Met haar huidige man, Cole DeBoer, heeft ze de 1-jarige Watson. Kijk even hoe lief dit is:
View this post on Instagram

Loving life 😍

A post shared by Chelsea DeBoer (@chelseahouska) onVoorafgaand aan haar gelukkige, getrouwde bestaan, had ze een lange knipperlichtrelatie met Adam, beter bekend als de hufter van Teen Mom 2. Uit die knipperlichtrelatie heeft Chelsea wel één mooi ding overgehouden, haar 8-jarige dochter Aubree. En gelukkig kunnen Aubree en haar 'surrogaat vader' Cole het opperbest met elkaar vinden.
En de andere moeders
Om het Teen Mom-verhaal rond te maken ook even een update over de andere drie moeders. Na flink wat hobbels (en drugs) op de weg, is Jenelle Eason inmiddels in rustiger vaarwater beland. Met haar huidige man David Eason heeft ze dochtertje Ensley. Uit eerdere relaties (dat waren er nogal wat) heeft Jenelle haar 8-jarig zoon Jace en de 3-jarige Kaiser.

De inmiddels 26-jarige Kailyn Lowry heeft op dit moment geen partner. Ze heeft drie zoons, van drie verschillende mannen. Chris Lopez is de vader van haar jongste zoon, Lux Russel. Kailyn heeft een tijdje met Chris gedatet, nadat het over was met Javi Marroquin - met wie ze zoon Lincoln heeft. Met haar eerste vriend, Jo Riviera, heeft ze zoon Isaac.

En als laatste de 25-jarige Leah Messer. In 2009 beviel ze van tweeling Aliannah en Aleeah, van wie Corey Simms de vader is. Met haar ex Jeremy Calvert kreeg ze haar derde dochter Adalynn Faith.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs