Maak kennis met Amijé Roos: de vriendin van Donny Roelvink

Ja ja, Donny (Juan) blijkt een ware romanticus

Dat Donny Roelvink net als broer Dave van de markt is, wisten we al een tijdje. Donny maakte zijn relatiestatus zelf wereldkundig via een Instagram-post. Ja dames, romanticus kan Mr. Roelvink ook toevoegen aan z'n 'kwaliteitenlijstje', kijk maar naar de caption.

De looks van het meisje, die leek hij nog even geheim te houden. En waar we Julia Mekkes 'goed' hebben leren kennen in het realityprogramma 'De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken', blijft Donny's vriendin voornamelijk op de achtergrond.

Tot nu. Ladies, maak kennis met de prachtige Amijé Roos:


Kijkend naar haar Instagram-feed kunnen we concluderen dat de twee in ieder geval al een halfjaar iets hebben / aan het daten zijn. En dat Amijé het prima kan vinden met schoonzus Julia. 'Zo gek op jou' luidt de caption van een foto met Donny samen, waarop Julia reageert: 'En ik op jullie <3!

Ja ja, ook hier wederom een bevestiging van Donny de romanticus. Naast zoetsappige oneliners, pakt hij ook behoorlijk uit op Valentijnsdag.

Dave en Donny Roelvink ontmoeten? Kom 18 juni naar de Glamour Health Challenge in de Amsterdam Arena.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs