Wil je weten (of juist niet): het salaris van Negin Mirsalehi

De 29-jarige influencer en ondernemer staat in de 30 under 30 lijst van Forbes

Met een groot aantal Instagram-volgers kun je flinke bedragen binnenharken, dat is bekend. Toch? Maar van het Insta-salaris van Negin Mirsalehi viel onze mond tóch even open.

Rich list
Het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes presenteerde onlangs de Europese 30 under 30-list: een lijst met spraakmakende, Europese ondernemers, muzikanten en kunstenaars die de dirty thirty nog niet hebben aangetikt.

De Nederlandse influencer, ondernemer en vlogger Negin Mirsalehi (29) staat erin. Twee jaar geleden sloeg ze een deal met een haarverzorgingslijn af, van ruim 640.000 euro. De reden? Ze had plannen haar eigen haarlijn te lanceren: Gisou.

Het afgelopen jaar leverde het merk omgerekend zo'n 2.4 miljoen euro op. Daarnaast zorgt haar Instagram-achterban van 4,5 miljoen ervoor dat ze ruim 16.000 euro per gesponsorde post verdient. Benieuwd wat Negin zoal meemaakt? Ze schrijft elke maand een column in ons magazine.Hup, Holland, hup
Negin is niet de enige Nederlander met een plek in de lijst. Een greep: Ticketswap-oprichter Hans Ober, Martijn Nekoui van MOAM, Max Verstappen en ontwerper Karim Adduchi.

Hoe de lijst wordt samengesteld? Eerst maken researchers een selectie uit duizenden nominaties en eigen onderzoek, daarna gaat de lijst naar experts uit verschillende branches.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs