Is Ronnie Flex getrouwd met deze prachtige dame?

De rapper deelt een huwelijksfoto op zijn Instagram, en de post houdt de gemoederen bezig

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ronell Langston Plasschaert, beter bekend als Ronnie Flex, houdt de gemoederen bezig. De rapper deelde gisterenavond een foto op Instagram met de boodschap: "kan het eindelijk bekend maken... ik ben getrouwd'.

Onder de foto zien we zowel een Surinaamse als een Marokkaanse vlag. De Surinaamse vlag verwijst naar zijn eigen roots, de Marokkaanse naar zijn bruid.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Feliciaties
Het paar krijgt een felicitatie van rapper Boef onder de foto. Hierin staat dat hij het de twee echt gunt en hen veel liefde wenst. Maar ook Patrick Kluivert, Rico Verhoeven en Gers Pardoel feliciteren Ronnie. Ali B deelde zelfs een foto op zijn Instagram, waarop te zien is dat hij aanwezig was bij de huwelijksvoltrekking.

Huwelijk of clipshoot?
Andere muzikanten waren ook op 'het huwelijk' aanwezig. Toch is de grote vraag: gaat het hier om een echt huwelijk, of is het een shoot voor een clip? Onderzoek wijst uit op het tweede.

In Ronnie's Instagram Stories tagt de rapper zijn 'broeder'. Deze man deelt op zijn beurt foto's van Ronnie en de bruid op Instagram, tussen jawel.. camera's. Daarna deelt hij beelden van een clipshoot, die ook in het Paleis van familie Leenders-Stein plaatsvinden.

StoriesInstagram
StoriesInstagram
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs