Cristiano Ronaldo deelt allereerste complete gezinsfoto op social media

Inclusief vriendin en drie (of eigenlijk vier) kinderen

cristiano-ronaldo-deelt-gezinsfoto
Getty Images

Cristiano Ronaldo heeft een 7-jarige zoon, een pasgeboren tweeling en een vriendin die inmiddels zeven maanden zwanger is. Een rijk gezinsleven kun je dus wel stellen. Maar nog nooit plaatste hij een foto van zijn hele gezin op social media. Tot nu.

Trotse vader
Vol trots en met een hoop hartjes deelt hij de foto met als bijschrift 'Family Mood' op Instagram. We zien de 32-jarige voetballer, zijn vriendin, zijn 7-jarige zoontje Cristiano en zijn pasgeboren tweeling Mateo en Eva.


Hoe zit dat?
Cristiano's vriendin, het Spaanse 22-jarige model Georgina Rodríguez, is in oktober uitgerekend. Hoe het kan dat de profvoetballer net vader is geworden van een tweeling en over twee maanden weer vader wordt? Nou, Ronaldo pakt het samenstellen van zijn kroost nogal bijzonder aan.


Dezelfde genen
Christiano Junior is net 7. Junior wordt opgevoed door zijn vader, zijn oma en tante. Juniors moeder is voor zover bekend niet in beeld. Of de twee, los van hun naam, op elkaar lijken? Beetje maar:


Drie in één jaar
De twee 'verse' Ronaldo's zijn begin juli op de wereld gebracht door een Amerikaanse draagmoeder. In de tussentijd kreeg Christiano een nieuwe vriendin: Georgina. Georgina werd al vrij rapido zwanger en dus krijgt de Portugees nu drie kinderen binnen een jaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs