Monica Geuze onthult reden achter breuk met Lars Veldwijk

Monica doet een boekje open in een interview met Beau Monde

Fans waren stomverbaasd toen Monica Geuze bekendmaakte dat het over was tussen haar en de 25-jarige voetballer Lars Veldwijk. De twee leken nog tot over hun oren verliefd, maar besloten toch een punt achter hun relatie te zetten. 'Waarom?', was de grote vraag. Daar vertelt de 22-jarige vlogger nu meer over in magazine Beau Monde.

Break-up
In mei werd bekend dat Monica en Lars geen stel meer waren. In het interview is Monica open over de breuk met Lars (die overigens ook een heel cute zoontje heeft). Ze vertelt dat het, zoals we al dachten, niet aan de liefde tussen de twee lag.

Verliefd zijn ze nog steeds
Wat ons ook al sterk leek, want de twee leken dolverliefd en onafscheidelijk. Hoe kon het dan opeens uit zijn? Ze gooiden het destijds op de afstand tussen de twee en drukke agenda's. Lars verhuisde voor zijn voetbalcarrière naar Noorwegen, waardoor ze elkaar niet vaak meer konden zien.

Het is beter er een punt achter te zetten
Maar toen was Lars daar ineens weer in de vlogs. Het duurde niet lang na hun break-up of de voetballer was weer in Monica's vlogs te zien. Aan Beau Monde vertelt Monica: "Toen Lars verhuisde, hebben we elkaar gewaarschuwd: 'We gaan ons waarschijnlijk aan elkaar ergeren, omdat we elkaar missen. En dat gebeurde dus ook. (...) Toen dachten we: misschien is het beter om er een punt achter te zetten, voor nu."

The love is back
Inmiddels lijkt het weer dik aan te zijn tussen de twee, op de Insta Stories van Monica zijn de beelden met Lars niet aan te slepen. En ook Lars plaatste in juni een verliefde foto van de twee (zie bovenstaande foto). Het is niet toevallig dat Lars weer meer in Nederland is en de twee elkaar weer meer zien. Hij heeft een contract getekend bij voetbalclub FC Groningen en verruilt Noorwegen binnenkort weer voor ons koude kikkerland.

Een tweede kans
Volgens de vlogger is het nog niet aan tussen de twee, ze doen het rustig aan. Maar ze hoopt wel dat het weer goed komt tussen haar en de voetballer: "Natuurlijk was ik verdrietig door onze break-up. Ik was superverliefd op Lars. Nog steeds. Ik hoop daarom dat onze relatie wellicht nog een kans heeft als hij in de buurt gaat wonen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs